OTEPÄÄ SPORDIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 220 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

OTEPÄÄ SPORDIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 220 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Otepää Spordiklubi on asutatud 04. novembril 1994.a. Klubisse kuulub 14 liiget.

Otepää Spordiklubi koondab oma treeningrühmadesse Otepää valla suusahüppajad, kahevõistlejad ja orienteerujad. Lisaks harjutavad Otepää Spordiklubi treeningrühmades mõned Valga valla noored.

Otepää Spordiklubi tegevus toimus vastavuses põhikirja sätetele ja spordivõistluste ning -ürituste plaanidele.

Otepää Spordiklubi on Valgamaa Spordiliidu, Eesti Suusaliidu ja Eesti Orienteerumisliidu liige ning osaleb nende poolt korraldatavatel üritustel.

Otepää Spordiklubi korraldab mitmesuguseid spordiüritusi ja võistlusi nii noortele kui ka täiskasvanutele.

Põhitegevuseks saab klubi raha riigi- ja kohalikust eelarvest, kultuurkapitalilt, liikmemaksudest, sponsoritelt ja majandustegevusest.

Otepää Spordiklubi juhatuse liikmete tööd 2022. aastal ei tasustatud.

Otepää Spordiklubil on kavas jätkata traditsiooniliste ürituste korraldamist ning mitmesugustest spordiüritustest osavõttu ja noorte sportlaste treenimist

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.