VÄNDRA ALEVI PENSIONÄRIDE ÜHENDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 145 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

VÄNDRA ALEVI PENSIONÄRIDE ÜHENDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 145 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Vastavalt Vändra Alevi Pensionäride Ühenduse põhikirjas määratud eesmärkidele eakate ja puuetega inimeste huvialaste tegevuste,kehalise,vaimse- ja sotsiaalse võimekuse pikemale säilitamisele suunatud tegevused olid 2022.aastal sellised:

Aktiivselt tegutsesid:

Tantsurühm VÄRTEN

Seltskonnaklubi ELURÕÕM

Tervisevõimlemine,ka joogatreeningud 1.Tantsurühma treeningtunnid Kädi Pärnoja käe all toimusid kord nädalas septembrist maini.

Esineda sai rühm Elurõõmu peol. Kavas olnud omatantsupäev lükkus Covidi tõttu jälle edasi järgmisesse aastasse. Mai kuus esineti

Lavassaares maakonna tantsupeol ja jaanipäeval Vändra pargis.

2.Seltskonnaklubi ELURÕÕM kokkusaamised said sel hooajal toimuda septembrist maini,vahele jätsime veebruari, palju haigeid. Covid tabas ka kutsutud esinejaid, septembris jäi ära Jõesuu külateatri esinemine. Aga toreda õpetliku etteaste tegid Vändra Naiskodukaitsjad.

Klubiõhtute külalisteks olid Sindist kahemehe bänd „Õige valik”, Suurejõe isetegevuslased, jõulupeol esinesid Sirje ja Rein Kurg, tavapäraselt aasta alustajad on muusikakooli lapsed, külaliseks oli naisansambel „Metsalilled” Olustverest, oma tantsurühm „Värten”,hooaja lõpetas maikuus

Airi Allvee esinemine.

3.Tervisevõimlejad said treenida septembrist maini Terje Õiglase käe all. Hooaeg lõpetati Suure-Jaani basseinides.

4.Väljasõitudest.

Kiidjärvel vaatasime suveetendust ”Ada”.

Augusti alguses käisime Paides festivalil „Hingelt Noored”

Oktoobris käidi suurte traditsioonidega Lindora laadal.

Jõulukontsert tuli seekord lausa koju kätte:Saara Pius ja Toomas Uibo.

Ühenduse liikmed osalised ka Naisseltsi ja Aiandusseltsi korraldatud sõitudel.

2022.aastal sai meie ühendus Põhja-Pärnumaa vallalt ühekordset toetust 900 eurot ürituste transpordikulude toetuseks.

Jõulupeo esinejate kutsumiseks saime toetust 750 eurot.

Muud kulutused on rahastatud omaosalusega.

MTÜ nimekirjas on 31.12.2022. seisuga 70 liiget.

Ühenduse tegevust korraldab 5 liikmeline juhatus. Juhatuse koosolekuid oli aruandeperioodil 5, kus arutati majandus- ja jooksvaid küsimusi.

Juhatuse tegevust juhib juhatuse esimees. Juhatuse liikmed ja juhatuse esimees oma tegevuse eest tasu ei saa.

Juhatuse koosolek 18.05.2023 kiitis majandusaasta aruande heaks ja esitab revidendile läbivaatamiseks ja üldkoosolekule 25.05.2023 kinnitamiseks.

Siinkohal tänan kõiki, kes aktiivselt on meie tegemistes osalenud ja eriline tänu neile,kes on ürituste kordaminekul abiks olnud: suur tänu Lea Tiismaale-väljasõitude registraator kassapidaja, Liidi Loodusele-võimlejate koordinaatorile, Riina Kuusele-isetegevuse eestvedajale, Ene Kimmelile, Aime Ridalaanele tantsurühma omategemiste eestvedajad.

Suur tänu juhatuse liikmetele: Silvi Aas, Pilvi Perner, Asta Puussar, Milvi Soekõrv tehtud töö eest.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.