PÄRNU LINN, LAINE TN 5 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 306 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

PÄRNU LINN, LAINE TN 5 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 306 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

Majandusaasta aruande koostamisel on lähtutud raamatupidamise seadusest ja Eesti Finantsaruandluse standardist.

Juhatus kajastab äriseadustikust lähtuvalt asjakohaselt ning tõepäraselt korteriühistu vara, kohustusi, netovara ning majandustegevuse tulemust.

KÜ tööd korraldab juhatus, alates septembris 2021 a tegeleb igapäevaste jooksvate küsimustega majas haldusfirma.

2022 a suuremahulisemaks tööks oli vee-ja kanalisatsioonipüstaku vahetus summas 2676 eurot, valgustite vahetus keldris summas 1106 eurot ning tehti väljamakse trepikoja ja keldri uste vahetuseks summas 5000 eurot. Kokku tehti remondifondist väljamakseid remondi-ja hoolduskulude katteks summas 10 844 eurot ja heakorrakulude katteks summas 476 eurot.

Kuna 2021a majandusaasta aruandest nähtus, et korteriühistu reservkapital ei vasta seadusest tulenevatele nõuetele, siis korteriühistu üldkoosolek otsustas teha remondifondist väljamakse reservkapitali summas 5681 eurot.

Sihtotstarbelisi tasusid kogutakse 1 euro/m2 kohta. Sihtotstarbeliste tasude jääk 31.12.2022 seisuga on 42 073 eurot.

2023 a suuremahulised tööd otsustatakse kevadisel aastakoosolekul.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.