EESTI KOROONAMÄNGULIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 190 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

EESTI KOROONAMÄNGULIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 190 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Koroonamänguliidu TEGEVUSARUANNE 2022. aasta kohta

Eesti Koroonamänguliit (EKML) on avalikes huvides tegutsev mittetulunduslik organisatsioon, mille eesmärk ja põhitegevus on suunatud eelkõige koroonamängu arendamisele koostöös teiste organisatsioonide ja liitudega.

Eesti Koroonamänguliit koordineerib Eestis tegutsevate koroonamänguklubide koostööd võistluste läbiviimisel ja vastutab võistlusmäärustiku ajakohastamise ja võistlustel nendest kinnipidamise eest.

EKML koordineerib ka lauamängude mitmevõistluses (koroona, male, kabe, lauatennis) Eesti meistrivõistluste ja karikavõistluste läbiviimist tihedas koostöös teiste selle alaga tegelevate klubidega.

EKML liikmeteks on juriidilised isikud (klubid, kes viljelevad koroonat ja lauamängude mitmevõistlust).

J u h a t u s: - koosseis: president Guido Trees, liikmed Mihkel Lepist, Eiki Lehemets, Hillar Elva ja

Gunnar Vaho - tegutses ühiskondlikus korras - toimunud on 4 juhatuse koosolekut - arutati klubi töödese ja tegemistesse puutuvaid küsimusi, neist olid kõige tähtsamad ürituste korraldamine ja rahaliste vahendite kasutamine.

2021. aasta lõpus toimunud üldkoosolekul valiti uus juhatus ning uus president- Guido Trees, juhatuse liikmeteks valiti Gunnar Vaho, Eiki Lehemets, Mihkel Lepist ja Hillar Elva.

L i i k m e s k o n d - seisuga 31.12.2022.a. kuulub EKML-i 10 klubi.

Üldkoosolekul lõpetati tegevuse lõpetanud MTÜ Ring liikmelisus.

EKML liikmed on: 1) Koeru Spordiklubi 2) Kadrina Novuse SK 3) MTÜ Sookuninga 4) Spordiklubi Vaablane 5) Peningi Koroonamänguklubi 6) Koroonamänguklubi Purekkari 7) Koroonamänguklubi Tirts 8) Spordiklubi Saare Mäng 9) Haiba Spordiklubi 10) Rapla Maakonna Spordiliit

EKML t e g e v u s toimub traditsioonilise kalenderplaani alusel: - Eesti meistrivõistlused (MV) koroonas kõigis mänguliikides (üksikmäng, paarismäng, segapaarismäng). Üksikmängu Eesti meistrivõistlused toimusid Raasiku Spordisaalis, nais- ja meespaarismängus Orissaare Spordisaalis ja segapaarismängus Tihemetsa Spordisaalis.

Esmakordselt toimusid üksinda paarismängu meistrivõistlused, Orissaare Spordihoones.

- Eesti koroona võistkondlikud meistrivõistlused (8 meest + 2 naist) toimusid Tihemetsa Spordihoones ja võitis Spordiklubi Vaablane võistkond, 2. Peningi KMK.

- Eesti koroona võistkondlik karikavõistlus (4 meest + 1 naine), 3-etapiline.

Koondarvestuses võitis Saku KK Tirts võistkond (Andrea Uustulnd, Tiina Saareoja, Mihkel Lepist,

Margus Saareoja, Urmas Mererand), järgnesid Kadrina SK I (Õie Malmberg, Tatjana Osokina, Styven

Kuntson, Kaupo Helm-Rosin, Tõnu Kask) ja Peningi KMK I võistkond (Piia-Liis Seeder, Jevgeni Põšnõi,

Ahmet Kink, Tõnis Laks ja Viljar Mehik).

- Eesti meistrivõistlused individuaal-võistkondlikus lauamängude mitmevõistluses (male, kabe, koroona, lauatennis) toimusid taas Raplamaal, Valtu Spordikeskuses.

- Eesti Spordiveteranide Liidu individuaal-võistkondlikud meistrivõistlused Tihemetsa

Spordihoones võitis Gunnar Vaho. Naiste parim oli Aurika Vaho.

2022. aastal võitsid parima veteransportlase tiitli Gunnar Vaho jai Aurika Vaho. (mõlemad Saare Mäng).Lisaks toimub alaliidu liikmesklubide korraldamisel rohkesti kohalikke koroonavõistlusi: - Kalju Tiigi XVI mälestusvõistlus; võistkondlik (3 meest + 1 naine) koroonas, üksik- ja paarismängud; - Loo 51.auhinnaturniir koroonas, Jaak Kaldaru mälestusvõistlus, 2-päevane (üksikmäng, paarismäng, segapaarimäng, üksik-paarismäng); -Saaremaal seeriavõistluse etapid ja suvine karikavõistlus üksik- ja paarismängus;

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.