UKRAINA KAASMAALASKOND SILLAMÄE VODOGRAI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 230 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

UKRAINA KAASMAALASKOND SILLAMÄE VODOGRAI MTÜ hetkeolukord

Juba 230 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Ukraina kaasmaalaskond Sillamäe „Vodograi” oli asutatud 25. Mail 1999. a. Vodograi on rahvakultuuriselts, mis tegeleb ukraina keele, kultuuri ja traditsioonide tutvustamise, populariseerimise ja säilitamisega. Antud eesmärgi saavutamiseks rakendatakse tegevusi järgmistes valdkondades: haridus, kultuur, informatsiooni levimine, ukraina pagulaste abi korraldamine.“Vodograi” kaasmaalaskonnas töötab pühapäevakool Sillamäel, laulu ansambel „Rušnõtšok”.

“Vodograi” 2022. aasta tegevus oli korraldatud vastavalt organisatsiooni põhikirjale. 2022. a. kaasmaalaskonna tegevus oli läbi viidud

Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutuse (MISA), Haridus- ja Teadusministeeriumi, Ida-Virumaa ümmarlaua, Sillamäe Linnavaalitsuse, Kultuuri ministeeriumi, rahvaühingute, fondide, raamatukogude, koolide, Ukraina saatkonna poolt toetatud projektide põhjal.

Pühapäevakool töötas Haridus- ja Teadusministeeriumi poolt heaks kiidetud programmi alusel.Lisaks õppetegevusele olid korraldatud töötoad, õppereisid, näitused, peod ja kontserdid. Pühapäevakool töötas ajavahemikul 1.01.2022-30.06.2022, 1.09.2022-31.12.2022. Pühapäevakoolide õpetajad ja direktor osalesid rahvusvahelistes konverentsides, seminarides, koolitustes, meister-klassides. Lisaks sellele, andsime välja materjale pühapäevakooliks ja kaasmaalaskonna liikmeteks, pühendatud Vodograi tegevusele, Ukrainale ja meie pühapäevakoolile.

Jätkasime oma traditsioonilise väljaandega “Ridna hata”, mis tutvustab Vodograi tegevust ning peamisi sündmusi Ukraina kultuuris. 2022.aastal organiseerisime järgmisi tegevusi: reisid, kohtumised, infopäevad, noorsootegevused, ekskursioonid. Uuendasime ja jätkasime koguda materjalid oma muuseumi ja rahvariiete kollektsiooni jaoks.

Hoiasime ukraina kultuuri keskust heas seisukorras, tegime vajalikke majandustöid. Peamised 2022.a.

sündmusedonkajastatudmeieFacebooklehtedel: facebook.com/groups/sillamaevodograi, Ridna hata nr. 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 (infolehedonkättesaadavadFacebookiVodograi lehelt: https://www.facebook.com/groups/sillamaevodograi/files/). Peamised tegevused: laste festivaalid „Ukraina lilled“, „Ukraina pere“, „Loomepada“,infopäevad, projekt „Raamatud on inimkonna varandus“, ukraina põgenike humanitaarabikeskuse töö, „Mykolai-Fest“ laste loomingu festival, meister-klassid, erinevad näitused ukraina kultuuriga seotud, õppereisid ja ekskursioonid Eestis, kaasmaalaskonna ja pühapäevakooli teised tegevused.

2023 aastas plaanis: (cid:127) projekt “Vodograi” kaasmaalaskonna pühapäevakool, (cid:127) projekt "Mõkolai-Fest 2023", (cid:127) projekt "Ukraina südames", (cid:127) projekt „Loomepada 2023“, (cid:127) organiseerimine reisid, kohtumised, seminarid, infopäevad, noorsootegevused, ekskursioonid ja kontserdid üle Eesti.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.