NOORTEVAHETUSE ARENGU ÜHING ESTYES MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 420 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga ja kommente

NOORTEVAHETUSE ARENGU ÜHING ESTYES MTÜ hetkeolukord

Juba 420 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga ja kommenteeritud 8 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Noortevahetuse Arengu Ühing EstYES asutati 1999.a. Samal aastal alustati majandustegevusega ning 2022 aastani oli pnhitegevuseks: (cid:127) arendada pidevalt dialoogi eri maade noorte vahel; (cid:127) informeerida Eesti noori rahvusvahelistest probleemidest, rahvusvahelise üldsuse arengust; (cid:127) propageerida välismaal Eesti kultuuri ja Eestis elavate vähemusrahvuste kultuuri; (cid:127) kaasa aidata Eesti kiiremale integreerumisele Euroopasse; (cid:127) tugevdada inimeste ja riikide vahelisi suhteid ja koostööd; (cid:127) ületada rahvuslikke ja kultuurilisi eelarvamusi; (cid:127) kaasa aidata väliskultuuririkkuste mõistmisele Eesti noorte seas.

2022.aastal moodustasid sihtlaekumised, liikmemaksed ja muud tulud 448618 Eurot.

Tegevuse eesmärkide saavutamise vahendid olid: (cid:127) mitmesuguste noorte- ja kultuurialaste vahetuste korraldamine Eestis ja välismaal; (cid:127) noortele välismaalastele Eestisse tutvumis- ja õppevisiitide korraldamine; (cid:127) Eestis noorte rahvusvaheliste vabatahtlike laagrite korraldamine ja eesti noorte suunamine samasugustesse laagritesse välismaale; (cid:127) osalemine mitmesugustes rahvusvahelistes programmides, projektides ja õppekursustel – füüsiliselt kui ka virtuaalselt; (cid:127) rahvusvaheliste konverentside, seminaride, töögruppide jne korraldamine Eestis ja nendes osalemine.

Covid-19 pandeemia avaldas sügava mõju MTÜ ESTYES ja tema partnerite tegevusele ka 2022.aastal.

Vaatamata sellele korraldas MTÜ Noortevahetuse Arengu Ühing ESTYES koostöös teiste MTÜ-dega ja

KOV-tega 40 vabatahtlike laagri Eestis, võttes vastu üle 200 noort välismaalt. Sel aastal õnnestus saata

Eestist välismaale liigi 150 noori inimesi vabatahtlike laagritesse, noortevahetuse projektidesse ning rahvusvahelise koolitustele.

MTÜ Noortevahetuse Arengu Ühing ESTYES jätkas oma pikajalist koostööd võrgustikega Alliance`i (Alliance of European Voluntary Service Organizations), SCI (Service Sivil International) ja CCIVS (Coordination Committee of International Voluntary Service) liikmetega ja partner-organisatsioonitega. MTÜ

ESTYES liikmed ja töötajad võtsid osa Alliance’i liikmete mitmetest seminaridest, koolitustest ning projektidest. Aastal 2022 EstYES oli Alliance võrgustiku juhatuse liige, kus tegeles aktiivselt võrgustiku arengu nimel.

Aprillis 2022 MTÜ EstYES võõrustas Tallinnas Alliance’i võrgustiku kohtumine (Technical Meeting), mis oli esimene post-kovidi võrgustiku füüsiline kohtumine, kus võttis osa 70 inimest, kes esindasid liigi 40 organisatsiooni Euroopast, Aasiast ja Ameerikast.

Aastal 2020 MTÜ Noortevahetuse Arengu Ühing ESTYES jätkas vabatahtlike vahetust Euroopa Liidu

Programmi ESC finantstoetusega. Selle programmi raames korraldas MTÜ Noortevahetuse Arengu Ühing

ESTYES ka mõned virtuaalsed koolitused Eestis, saatis eesti vabatahtlikke, oma liikmeid ja töötajaid seminaridele ja koolitustele välismaale, osales mitmes noortevahetuse projektis välismaal – virtuaalselt kui ka füüsiliselt.Tulemusena oli kokku saadetud välismaale üle 10 vabatahtlikku Eestist ning vastu võetud Eesti ca 30 vabatahtlikku välismaalt.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Tuuli Kärt kaks kuud Montendres hoolitsedes majutusasutuse eest ning võõrustades gruppe

aasta lõpus käisin kaheks kuuks vabatahtlikuks Edela-Prantsusmaal väikeses kohas nimega Montendre. Asutuse nimi on Maison des Bateleurs, mis on iga aasta koduks
estyes.ee

Rasmuse kaks nädalat vabatahtlikuna Tšehhis

Alustan siis oma kogemuse kirjeldamisest. Üldjoontes jäin projektiga väga rahule. Kõige enam pabistasin lennujaamas orienteerumise pärast, kuid sellega läks õnn
estyes.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.