LÄÄNE-NIGULA VALD, RISTI ALEVIK, VAHTRA TN 7 // 9 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 304 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

LÄÄNE-NIGULA VALD, RISTI ALEVIK, VAHTRA TN 7 // 9 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 304 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Lääne-Nigula vald, Risti alevik, Vahtra tn 7 // 9 korteriühistu põhitegevus on Vahtra 7 ja 9 majade haldamine ja korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ning korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. KÜ Vahtratänava asutati 1999.a. Korteriühistusse Vahtratänava kuulub 46 liiget, kortereid on 48.

Korteriühistu tööd korraldab juhatus. Juhatus on viie liikmeline. Juhatuse tööd juhib üks juhatuse liikmetest. Juhatus on aktiivses töös, koosolekuid on toimunud ühel korral, reguleerimaks ühistu tegevust. Juhatuse koosolekud on kõik protokollitud. Juhatuse liikmetele juhatuse töö eest töötasu aruandeperioodil ei ole makstud. Üldkoosolekuid on toimunud ühel korral.

2019. a. taodeldi SEB pangast laenu juurde summas 45 000,0 eurot ja see rahuldati. Laenulepingu nr. 301303307 alusel sai KÜ laenu juurde kuni 30.04.2029 aastani tasumisega maksegraafiku alusel, millest bilansipäevaks on tasuda 79 909 eurot.

2022.a. majade ümbrus koristati korteriomanike poolt ühiselt.

Aasta jooksul remonditi ja hooldati maakütte katlamaja ja remonditi kahe püstaku torustikku maksumusega 3880 eurot, mille raha võeti remondofondist. Korteriühistu lõpetas aasta kahjumiga summas 1924 eurot. sest kandsime kuludesse kauaaegse võlgniku Marge Liivalaia võla summas 3184 eurot.

Töövõtulepinguga töötavaid isikuid on üks, kellele on arvestatud tasu aastas 913 eurot.

Korteriühistu Vahtratänava on jätkuvalt tegutsev mittetulundusühing.

Juhatuse liige Anne Reegat

Juhatuse liige Hannely Jalakas

Juhatuse liige Anne Tilger

Juhatuse liige Janek Mattisen

Juhatuse liige Urmas Niit 07.05.2023

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.