JÄRVAMAA JAHINDUSKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1526 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja komment

JÄRVAMAA JAHINDUSKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 1526 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 14 korda.

Tegevusaruanne 2022

Järvamaa Jahindusklubi (edaspidi nimetatud Klubi) on asutatud 26.03.1967.

Klubi ühendab jahindusega tegelevaid või jahindusest huvitatuid füüsilisi isikuid. Klubi eesmärgiks on kaasaegse eetilise jahindustegevuse arendamine ja jahindusega seonduvate puhke- ja turismiteenuste edendamine ning selles tegevuses oma liikmete huvide kaitsmine.

Klubi arendab ka majandustegevust, mille tulemusel saadav tulu kasutatakse Klubi põhikirjaliste ülesannete täitmiseks.

Klubi tegutseb selle nimel, et kaasaegsetest põhimõtetest lähtuvalt korraldada jahindusalast tegevust, pidada arvestust jahiulukivarude üle, teostada ulukihoolet ning kasutada jahipiirkonna jahiulukivarusid.

Klubi korraldab jahimeeste täiendõpet ja erinevaid jahindusalaseid üritusi ning osaleb erinevatel üleriigilistel ja rahvusvahelistel jahindusalastel üritustel.

Klubi aitab oma liikmeid jahipidamisvahendite hankimisel ja jahisaaduste realiseerimisel, tegeleb jahikülaliste vastuvõtmise, jahiturismi, turismiteenuste ja majutuse pakkumisega.

Klubi kõrgemaiks organiks on üldkoosolek, mille funktsioone täidab volinikogu. Volikogu vahelisel ajal juhib Klubi tegevust 8-liikmeline juhatus. 2022. a toimus 1 volikogu koosolek ja 4 juhatuse koosolekut.

Klubis tegutses aruandeaasta lõpus 16 jahtkonda, Klubi igapäevast tegevust juhib tegevdirektor. Klubil oli seisuga 31.12.2022 kokku 511 liiget.

Klubi on Eesti Jahimeeste Seltsi ja Eesti Laskurliidu liige. Suurim koostööpartner oli Eesti Jahimeeste Selts, kellega koostöös tegutsetakse selle nimel, et parandada jahimeestele osutatava teenuse kvaliteeti, soodustada jahindusalast ühistööd ning arendada välja efektiivselt toimivat jahinduslikku koostöövõrgustikku. Klubi tegutseb järjepidevalt jahispordi propageerimise, oma liikmete harimise ning neile vaba aja veetmiseks erinevate võimaluste pakkumisega.

Klubis tegutseb kolme magamistoa ning kuue voodikohaga hostel, mida Klubi liikmed saavad kasutada oma külaliste majutamiseks. Majutusteenuse osutamisest laekus 2022. aastal ligikaudu kümme tuhat eurot.

Klubi liikmed kasutavad aktiivselt Järva Jahilasketiiru, samuti kasutab lasketiiru kaitsevägi ja politsei. Lasketiirus korraldatakse erinevaid rahvusvahelisi kui ka

Eesti meistrivõistlusi. Lasketiiru vastutavad kasutajad on Igor Homin ja Kaido Kattai.

2022. aasta aprillis-mais toimus noorjahimeeste kursus 13 osalejaga. Lisaks toimusid jahtkondadevahe-lised seeriavõistlused haavlilaskmises, mille eesmärgiks oli jahimeeste laskealaste oskuste tõstmine ja haavlilaskmise propageerimine. Klubi ühisjaht toimus novembris Koigi jahimaadel, 50 jahimehega.

Klubi liikmed osalesid EJS suvepäevadel, kus võistlustel kokkuvõttes saavutati 8. koht.

Spordi- ja teadusnädalal Hammerbecki Põhikoolis käis jahindust ja klubi tegemisi tutvustamas Asko Osula. Samuti on klubis käinud mitmed lasteaia ja kooli grupid tutvumaks jahindusega ning ulukite trofeedega.

2022. aastal jätkati esmakäitlushoonete ehitamisega ning külmutusseadmete soetamisega. Enda projektid on lõpetanud Päinurme, Jäneda, Oisu, Esna ja EPT jahtkond. Imavere, Koigi ja Kõrvemaa projektid lõpetatakse 2023 aastal. Projekti rahastab 70% ulatuses PRIA.

2022. aastal müüs Klubi lõpuks Puraviku kinnistu Viraksaare külas. Müügihind oli 17 500€. Saadud raha eest paigaldab klubi 2023. aasta esimeses pooles 15kW võimsusega päikesepargi klubi katusele, samuti soetatakse õhk-vesi pump maja kütmiseks.

2022/2023 jahihooajal küttisid Järvamaa Jahindusklubi liikmed 181 põtra, 2 punahirve, 811 metskitse, 525 metssiga, 8 karu, 8 hunti, 100 rebast, 184 kährikut, 30 metsnugist ja 147 kobrast. Hanesid kütiti kokku 179.

Klubi aruandeaasta kasum on 53198,04 eurot, nõuded ja ettemaksed 118839,88 eurot ja kohustused 66314,25 eurot. Klubil palgal oli 2022. aastal tegevdirektor ning katlakütja-majahoidja (mõlemad osalise koormusega). Bilansis on kajastatud nõue endise tegevdirektori vastu, millest aruandeaastal laekus tagasi 600.- eurot.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Toimub Järva Jahilasketiiru I Karikavõistluste etapp

Hea jahimees-naine, tule võistlema. Kõik on oodatud. Toimub Järva Jahilasketiiru Karikavõistluste I etapp !! JUHEND:JÄRVA LAKSETIIRU KARIKAVÕISTLUSTE I ETAPP To
jklubi.ee

Metssigade lisasöötmise keelu kehtestamine sigade Aafrika katku leviku ohu vähendamiseks

Täna 16. aprillil sai meile teatavaks uus metssigade peibutussöötmisekord. Seni reguleeris seda KeA oma korraldusega. Alates sellest jahiaastast reguleerib seda
jklubi.ee

Jahitrofeede mõõtmine 11 aprill

Järvamaa jahitrofeede mõõtmine toimub klubis 11. aprillil Järvamaal (Järvamaa Jahindusklubis). Kontakt: Lauri Ellram, 5348 6408, jklubi@jklubi.ee. Trofeed tuua
jklubi.ee

Järvamaa Jahindusklubi 2024 aasta jahtkondadevahelise haavlilaskmise võistluse juhend.

JÄRVAMAA JAHINDUSKLUBI MTÜ   JAHTKONDADEVAHELISE     HAAVLILASKMISE VÕISTLUSE                                    JUHEND Võistluste eesmärk: Järvamaa Jahindusklu
jklubi.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.