VILJANDIMAA PUUETEGA INIMESTE NÕUKODA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 167 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

VILJANDIMAA PUUETEGA INIMESTE NÕUKODA MTÜ hetkeolukord

Juba 167 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne 2022

Viljandimaa Puuetega Inimeste Nõukoda on asutatud 1994.aastal

Nõukoja tegevuse eesmärgid on: – Ühenduste esindajate teadlikkuse tõstmine koolituste ja teabepäevade korraldamise kaudu .

– Aidata kaasa puuetega inimeste rehabilitatsiooni, kutsehariduse, tööhõive ning iseseisva toimetulekuga seotud küsimuste lahendamisele maakonnas.

– Toetada puuetega inimeste ühiskondlikku ja tööalast aktiivsust.

– Puuetega inimesi puudutava info kogumine ja edastamine ühendustele, töö avalikustamine meedia kaudu.

– Kujundada positiivset avalikku arvamust puuetega inimestega seotud ettevõtmistes ja küsimustes.

– Jätkata Nõukoja veebilehe edasiarendamist.

– Teha ettepanekuid omavalitsustele ja teistele riigi ametnikele puuetega inimeste olukorra parandamiseks. (Teenused, ligipääsetavus jmt.) – Teha koostööd Eesti Puuetega Inimeste Kojaga, Eesti Puuetega Inimeste Fondiga ja Eesti

Vabariigi Sotsiaalministeeriumiga, maakondlike kodadega, erinevate puuetega inimeste liitudega, aidata kaasa uurimustööde, ankeetküsitluste, seaduste ja muude – õigusaktide eelnõude algatamises ning teiste programmide elluviimises, mis on seotud puuetega inimestega.

– Jälgida puuetega inimeste ÜRO konventsiooni rakendumist Viljandi maakonnas.

– Teha koostööd kohalike tööturuametnike ja tööandjatega puuetega inimeste tööhõive küsimuste lahendamisel.

– Viia läbi ümberõppe ja täienduskoolituse alaseid projekte.

Nõukojal liikmeteks on 18 mittetulundusühingut ja 1 seltsing. Nõukoja kõikidel liikmetel on võimalus kasutada nõukoja ruume.

Nõukojal on 4 liikmeline juhatus.

Nõukojal on palgaline perenaine.

Nõukoja hoone on avatud tööpäeviti kella 10 – 16.00.

2022.aastal toimusid järgnevad üritused: 01.02 – vastlapäev Viljandis, jalutuskäik Valli Veigeliga Arkaadia aias – 39 in 10.04 – osalemine Vanemuise etendustest „Operetisektsioon“ 15 in 12.05 –EPI Koja üldkoosolek Zoomis – 1 osaleja 19.05 – õppereis Kirna mõisa 37 in 02.06 – EPI Koja infopäev SKA teenustest zoomis – 1 in 16.06 – õppereis „Avastame Mulgimaad“ giid Jaanika Toome juhendamisel -25 in 9.-10.07 – õppereis Eestimaa mõisakoolidesse (Pajusi, Luua, Kuremaa, Maidla, Vasta) ja Sillamäele – 28 in 21.07 – õppereis Mulgimaal giid Jaanika Toome juhendamisel – 9 in 31.07 – õppereis Põhja-Eesti mõisakoolidesse (Vasalemma, Vääna) ja Keila-Joa lossi – 20 in 2.-4.08 – terviselaager Pärnumaal Kosmonautika puhkekeskuses 76 in 5.08 – eakate päev Paides 11 in 13.08 – õppereis Lõuna-Eesti mõisakoolidesse (Õisu, Aakre) ja Allikukivi veinimõisa – 19in 25.-26.08 –EPI Koja üldkoosolek Tammistus – 1 in 26.08 – kuulmispäev koostöös Eesti Vaegkuuljate Liiduga, kuulmisbuss ja nõustajad – 50 osalejat

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.