MÄRJAMAA SPORDIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 323 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

MÄRJAMAA SPORDIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 323 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Organisatsioon 1. Juriidiline staatus

Märjamaa Spordiklubi (edaspidi MSK) on mittetulundusühing (registrikood 80107551). MSK on asutatud 6. detsembril 1989. a.

Esmane registreerimine Eesti Vabariigi ettevõtete, asutuste ja organisatsioonide registrikeskuses: 04. aprillil, 1995.a.

Põhikiri on kinnitatud asutamislepinguga ja on muudetud kolmel korral: 30.11.1998 (uus redaktsioon), 12.04.1999 ja 01.10.2001.

1.2 MSK liikmelisus

MSK on Rapla Maakonna Spordiliidu, Eesti Korvpalliliidu, Eesti Jalgpalli Liidu, Eesti Ratsaspordi Liidu, Eesti Autospordi Liidu ja Eesti

Jõutõste Liidu liige.

31.12.2022 on registreeritud 401 spordiklubi liiget.

MSK-i juhib 5 liikmeline juhatus: Andres Elmik, Annika Tikk, Marko Luhthein, Mihkel Laurits, Tenno Alamaa. Juhatuse liikmed majandusaastal tasu ei saanud. Palgaline personal puudub.

2. MSK peamised tegevused 1. Noortesport

MSK-s toimus treeningtöö noortega 2 spordialal ratsutamine ja jõutõstmine. Kokku 38 noorsportlast. Treeneritena tegutsesid: ratsutamine Kristiina Raudnagel, jõutõstmine-Mihkel Laurits ja Heino Maiste (kõik vabatahtlikena).

2.2 Täiskasvanute sport

Vähemalt 1 kord nädalas toimusid vabatahtlikud treeningud 3 täiskasvanute spordialal: korvpall, jõutõstmine, lauatennis - kokku üle 50 harrastaja.

2.3 Tulud, kulud

MTÜ Märjamaa Spordiklubi tulud koosnevad Märjamaa Vallavalitsuse tegevustoetusest, projektirahadest, alaliitude toetustest noortespordile.

MTÜ Märjamaa Spordiklubi kulud koosnevad noorte ja täiskasvanute spordiürituste läbiviimise kuludest.

3. Tegevuskava 2023

Eesmärk ja tegevus on suunatud spordi harrastamisele ja oma liikmetele sportlikuks veetmiseks tingimuste loomisele. Jätkata noortele treeningute läbiviimisega (ratsutamine, jõutõstmine) ja osaleda erinevatel võistlustel sh Rapla maakonna ja Eesti meistrivõistlustel.

Andres Elmik

Juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.