ÄKSI MOTOKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 794 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

ÄKSI MOTOKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 794 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Äksi Motoklubi alustas oma tegevust 16.08.1995 aastal.

Äksi Motoklubi põhitegevusalaks on motosport: supermoto ja motokross.

Klubi ühendab omavahel motospordiga tegelevaid inimesi ja tegutseb motospordi ja tervete sportlike eluviiside arendamise eesmärgil, eeskätt noorte seas. Põhirõhk 2022. aastal oli laste supermoto ja motokrossi treeningutel ja võistlustel osalemisel Eestis ja Euroopas Meistrivõistlustel.

Klubi noorliikmed saavutasid 2022.aastal häid tulemusi erinevatel võistlustel: 2023. aastal on plaanis osa võtta võistlustest Eestis ja välismaal.

Äksi Motoklubi korraldab ka ise omal krossirajal võistlust Äksi Noortekross, mis koosneb kolmest etapist, millest üks on EMV etapp.

Äksi Motoklubi on jätkuvalt tegutsev.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.