AIANDUSÜHING KÄESALU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 213 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

AIANDUSÜHING KÄESALU MTÜ hetkeolukord

Juba 213 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Aiandusühing Käesalu eesmärgiks on oma liikmete vajaduste rahuldamiseks ühise vesivarustuse, ühingu üldkasutatavate teede ja muude üldotstarbeliste objektide hooldamine, uuendamine ja rajamine ning muu ühingu liikmetele kasuliku ühistege- vuse korraldamine nende maksete arvel, samuti ühingu liikmete ühishuvide esindamine riigi ja kohaliku omavalitsuse ees. (EMTAK: 68322).

2021.a. Jätkati tavapärase majandustegevusega.

A. Tegevused seoses vee ja kanalisatsiooniga.

Seoses tsentraalse vee ja kanalisatsiooni ehitamisega paljud krundid ei tarbi ühistu vett (12 tk). On Lahevee vee ja kanalisatsiooni peal, osad kasutavad mõlemat võimal.

Ühistu veevärgi aluseks on puurkaev sügavusega 130 m. Vett võetakse Kambrium-

Vendi veekogumist sügavuselt 98-122 m. Selleks ka vajalik vee erikasutusluba

L.VV/331773 kuni 31.12.2030.a. Kasutatud vee kogus 2022.a. Oli 701 m3 (eelnev 1585 m3), sellest P-Käesalule 244 m3 (eelnev 888 m3). Pumbajaama ja trasside remonte 2022.a. ei tehtud.

B. Tegevused seoses teedega ja elektrivarustusega.

Tegeleti Enefit Connect sidekaabli paigaldusega (kiire internet). Elektrilevi rekonstrueeris osaliselt elektrivarustussüsteemi. Paigaldati horisontaalpuurimise käigus uus maa-alune elektriliin, mille ühistu kooskõlastas.

Talvist lumetõrjet tellime Metsaküla Piim AS-lt, mis toimib operatiivselt.

C. Tegevused seoses välisvalgustussüsteemiga.

2022 a augustis vahetati välja välisvalgustid LED valgustite vastu ja lisati 5 uut, kokku 14 tk, valgusti võimsus 45 W, värava juures 60 W. Vanad Na lambid olid 100

W. Valgustuse lülitusajad arutatakse läbi üldkoosolekul. Tagaringi ja esiringi valgustus oli väljas mai, juuni ja juulikuus, välja arvatud peavärava valgustus.

D. Tegevused seoses väravaga.

Värava hooldust ega remonti pole 2022 a teostatud. Viimased remondid 2018 a.

E. Prügivedu.

Prügi veab alates 01.01.2019 Eesti Keskkonnateenused. Konteiner 2,5 m3 kuulub

Aiandusühingule, ostsime selle 2022 a, vana roostetas läbi, läks utiliseerimisele.

Tühjendatakse üks kord nädalas. Seoses elanike arvu suurenemisega vajasime lisakonteinerit, vahetasime välja 0,37 m3 rendikonteineri kahe 1,1 m3

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.