ORAVA MAANAISTE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 128 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

ORAVA MAANAISTE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 128 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Orava Maanaiste Seltsi 2022.a.majandusaasta tegevusaruanne

Orava Maanaiste Selts on oma tegevuses lähtunud piirkonna arengust ja tegevusse on haaratud peale seltsi liikmete ka kohalik elanikkond.

2022 aasta juulis toimus reis Raplamaale. mille käigus külastati Puraviku sepikoda, Rapla uut promenaadi ja Altja mõisa. Reisi aitas läbiviia reisifirma ABZ Reisid. Reisist võttis osa 21 inimest. Reisihuvilisi teavitati toimuvast reisist sotsiaalmeedias, e-maili teel kui ka isiklike kontaktide kaudu.

Hanikase Külakeskusesse õmmeldi uued aknakatted. Korraldati kardinaõmblemise koolitus, koolituse läbiviijaks oli disainer Margit Pensa Hela kardinastuudiost. Selle tulemusena valmisid külakeskuse saali 7 külgkardinat, 3 rooma kardinat seltsi õmblustuppa, 1 kardin kööki ja 1 tualettruumi.

Korraldati 3 talgupäeva, et korrastada lillepeenart ja majaümbrust. Talgupäevad toimusid juunis, juulis ja augustis. Algselt oli küll planeeritud ainult üks talgupäev, kaasates ka Orava kooli õpilasi, aga kuna õpilasi on nii väheks jäänud, siis pidime plaane muutma. Ka oli vajadust lillepeenart suve jooksul mitu korda korrastada ja nii korraldati veel 2 talgupäeva vastavalt vajadusele.

Hanikase külakeskuse kööki soetati uus külmik. Külmkappi on väga vaja talguliste toidu säilitamiseks, erinevate toidukoolituste läbiviimiseks. Ka on 2023.a sügisel tulemas Hanikase kooli 150.a juubeli tähistamine ja selts avab külakeskuses kohviku. Seltsi ruumides viidi läbi erinevaid pereüritusi(matused, sünnipäevad jne). Regulaarselt toimus aasta läbi õmblushuviliste kokkusaamine- õmblusringi ja kangastelgeldel kudujate kokkusaamine. Koostöös MTÜ-ga Oravapoisid toimusid külakogukonnale meeleolukad puhkeõhtud. Kõik eelpool loetlud tegevused on järjepidevad ja jätkuvad 2023 aastal.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.