SPORDIKLUBI RAKKE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 230 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

SPORDIKLUBI RAKKE MTÜ hetkeolukord

Juba 230 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Spordiklubi „Rakke” põhitegevuseks on spordiürituste organiseerimine, läbiviimine ja erinevatel võistlustel osalemine ning Rakke piirkonna sporditöö korraldamine. Klubi tegevus toimub alates 1999 aastast. Klubi juhtimiseks on klubi liikmete poolt valitud 5- liikmeline juhatus. Juhatuse tööd korraldab juhatuse liige Enno Eilo. Jaotuskõlblik kasum (-kahjum) seisuga 31.12.2022 jääb jaotamata.

2022 aastal toimus spordiklubi tegevuse tulemusena 11 erinevat võistlust, enamus neist kohalikud ja maakondlikud. Põhirõhk langes Eesti Maastikurattasarja etapi 22.Rakke Rattamaratoni korraldamisele, lisaks olid veel suuremad võistlused 18. Emumäe jooks ja Rakke CX cyclocross

Maratoni läbiviimine ja organiseerimine pälvis taaskord tunnustust nii sõitjatelt, kui jalgrattaspordi ringkondadelt. Osalejatele meeldis täiesti uuenenud rada, Maratonile registreerus 536 osalejat.

Lastesõitudes osales 138 noort ratturit. Võistluse peakohtuniku aruanne oli positiivne ja anti võistluse korraldusele kõrge hinnang. Nädal enne maratoni korraldati ka samal rajal matk, mille käigus loositi palju jalgratas, matkal osales 71 ratturit. Selline üritus meelitas kohale ka rattureid, kes võistlusel ei taha osaleda aga naudivad jalgrattal looduses viibimist. Matkapäeval ja võistluspäeval oli osalejate hulas väga palju kohalikke elanikke.

Kolmandat korda toimus ka klubi eestvõttel Cyclocrossi võistlus, mis meelitas palju pealtvaatajaid ja oli väga atraktiivne. Kuna ratturid olid eelmisest aastast teadlikud heast rajast oli võistlejaid palju 2. juulil korraldatud 18. Emumäe jooks oli kolmandat aastat täielikult Spordiklubi korraldada.

Eelnevalt väljasuremis ohus võistlus on korraldaja jõupingutuste toel toonud starti kahel viimasel aastal ligi 200 osalejatvõistlusrada on kujunenud juba traditsiooniks. Lisaks on jooks jätkuvalt liidetud populaarsesse Lääne-Virumaa jooksusarja.

Klubi liikmed saavutasid Eesti tiitlivõistlustel 6 medalit ning mitmeid esikuuiku kohti. Bosch Eesti

Rattamaratonide sarjas saavutas naiskond 3 koha ja meeskond 29. koha. Lisaks saavutati naiste kuues koht, N16, N14 ja N45 klassi esikoht ning kolmas koht N16 vanuseklassis. Eesti 2022 ratturite reitingus oli klubi 16. kohal ja noorteklubidest

Tiitlivõistlustel tulid EM 11 koht. Hooajal osaleti UCI maratonide karikasarjas ja võistlustel,

Portugalis, Hispaanias, Itaalias, Saksamaal, Poolas, Austrias jne. Hooaja kokkuvõttes saavutas

Greete Steinburg maailma reitingus 7. koha ja maratonide maailma karika arvestuses 7. koha- väga kõrge tulemus.

Suusatamises saavutati häid kohti toimunud maratonidel ja võideti Estoloppeti sarjas poolmaratonide naiste ja maratonide meeste M17 arvestuse esikoht. Novembris planeeritud suusalaager Soomes Levil toimus. Laager õnnestus ülihästi ja lumeolud olid suurepärased. Teostati läbi talve ka organiseeritult suusahooldust.

Spordiklubi liikmed teostavad kõike ühiskondlikus korras. Palgalisi töötajaid ei ole.

Regulaarselt toimusid noorte treeningud ja organiseeritult käiakse võistlustel. Esitatud ja rahastatud projektide toel soetati raider ja remonditi ruume. Täiendati ka sportimisvarustust- hea varustuse kasutamise võimalus avardab ka sotsiaalselt vähekindlustatud lastele paremaid võimalusi sportimiseks. Järgnevaks aastaks on kavandatud 23-nda rattamaratoni läbiviimine, Cyclocrossi etapi ja Emumäe jooksu läbiviimine. Maakondlike võistluste läbiviimine, osalemine tiitlivõistlustel ja laagrite korraldamine. Lisaks valla esindamine ja osalemine võistlustel nii kodu- kui välismaal.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.