VÄIKE-MAARJA VALLA RAHVASPORDIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 233 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

VÄIKE-MAARJA VALLA RAHVASPORDIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 233 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Väike-Maarja Valla Rahvaspordiklubi on loodud 15. detsembril 1999. aastal. Klubisse kuulub 18 liiget.

Ühenduse põhitegevusalad on: (cid:127) tervisespordi arendamine vallas (cid:127) valla meistrivõistluste korraldamine erinevatel spordialadel (cid:127) valla koondvõistkondade väljaviimine erinevatele võistlustele (cid:127) kohaliku spordielu ja omavalitsuse propageerimine vallas ja väljaspool valda (cid:127) valla parima sportlase väljaselgitamine

Toimus 3 juhatuse koosolekut, 1 üldkoosolek.

2022 a. oli klubis 11 liiget

Klubi juhatus on 3 liikmeline - Jane Kool, Andri Part, Aule Rebane.

Juhatuse liikmetele töötasu ei makstud ega soodustusi ei tehtud.

Tegevused 2022. aastal: (cid:127) Valla meistrivõistluste korraldamine mälumängus (7 kolmeliikmelist võistkonda), laskmises (40 osalejat), discgolfis (92 osalejat) , sisesõudmises, suusatamises, koroonas, lauatennises.

(cid:127) Pandivere päeva laste kergejõustiku mitmevõistlusel osales 72 mudilast.

(cid:127) Pandivere Rattasõit 2022 stardi ja finišipaigaga Ebavere tervisespordikeskuses. Osales 346 ratturit. Distantsidena olid kavas lastesõit, noortesõit, rahvasõit, põhisõit.

(cid:127) Rattabaasi suusasarja korraldamine Ebavere Etapp.

(cid:127) Spordihoone 15. sünnipäevaturniir võrkpallis, osales 16 võistkonda ( 8 naiste ja 8 meeste võistkonda). Mängiti Rakke kooli võimlas ja

Väike-Maarja spordihoones.

2022.a. projektid: (cid:127) LEADER projektitoetus Strateegia meede: 2.2 Kultuuriküllane Pandivere. Ühisprojekt „Vaimu ja väega" 2/2022 - 3/2023.a.: Simuna-Laekvere rahvajooks, Rakke Rattamaraton, Pandivere Rattasõit, Kultuuri- ja spordigala.

(cid:127) LEADER-projektitoetus Strateegia meede: 1.2 Pandivere Covid-19 tagajärgede taastekava „Ebavere madalseiklusraja loomine“ (cid:127) EESTI KULTUURKAPITAL - Väike-Maarja valla kultuuri- ja spordigala korraldamine.

Rahvaspordiklubi kaudu toetatakse valla poolt paikkonnale olulisi spordivõistlusi Ebavere Kange triatlon ja Laekvere-Simuna rahvajooksu korraldamist.

Klubi kaudu on nii korvpall, maadlus kui ka sumo oma alaliitude liikmed.

Rahvaspordiklubis tegutsevad maadluse, sumo ning korvpalli treeningrühmad.

Töölepingud on sõlmitud kahe treeneriga, maadluse ja sumotreener Lembit Kalteriga ning korvpallitreener Vaido Regoga.

Jätkuvalt edukalt toimib liikumissari „Harjuta terviseks“.

Koduleht: http://sport.v-maarja.ee/ infot vahendab ka FB (Väike-Maarja spordihoone).

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.