HELGE KOOL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 322 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

HELGE KOOL MTÜ hetkeolukord

Juba 322 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Olulisemad tegevused

Helge Kool MTÜ (80114427) tegi 2022. aasta vältel mitmeid aktiivseid tegevusi, et täiendada oma tehnilisi lahendusi, mille abil toetada koolide tugispetsialiste ja 13-19-aastaste noorte koolirõõmu. 2022. aasta vältel: (cid:127) Testis tugispetsialisti töölaua uuendatud lahendust 6 Eesti koolis ja üle 700 õpilase seas vanuses 13-19 aastat. 2022.a. lõpuks oli Helge

Kool testimises osalenud üle 1000 õpilase 12 eripalgelisest Eesti koolist.

(cid:127) Alustas 3 Eesti koolis tugispetsialisti töölaua teenuse pakkumist. Helge Kooli tugispetsialisti töölaua kasutajateks on erinevates koolides koolipsühholoogid, eripedagoogid, sotsiaalpedagoogid ja õpilasnõustajad.

(cid:127) Viis koolides läbi 13-19-aastastele noortele suunatud külalistunde.

Arendustegevus

Helge Kool MTÜ viis 2022. aastal läbi mitu olulist arendusprojekti: (cid:127) 2022.a. kevadel lõpetas Helge Kool Kodanikuühiskonna Sihtkapitali poolt 25000 EUR ulatuses sihtfinantseeritud arendusprojektis, et töötada välja Helge mobiilirakendus noortele. Projekti tulemusena on Helge mobiiliäpp noortele tasuta saadaval Androidi ja iPhone'i rakendusena.

(cid:127) 2022.a. kevadel alustas Helge Kool Heateo Mõjufondi poolt 48000 EUR ulatuses sihtfinantseeritud arendusprojektiga, et töötada välja koolide tugispetsialistide jaoks mõeldud töölaud.

(cid:127) Osales Tervise Arengu Instituudi Ennetuse Teadusnõukogu poolt läbiviidavas arendusjärgus ennetustegevuste piloothindamise protsessis.

Kogukondlik ja ühiskondlik tegevus

Helge Kool MTÜ osales alltoodud kogukondlikes ja ühiskondlikes tegevustes: (cid:127) Osales MTÜ EdTech Estonia asutajaliikmena haridustehnoloogiliste rakenduste arendamise arutelude juures.

(cid:127) Osales Sotsiaalministeeriumi Vaimse tervise osakonna kokku kutsutud vaimse tervise tegevuskava koostamise protsessis.

(cid:127) Koostöös Tallinna Ülikooli bakalaureuse- ja magistriõppe tudengitega viis läbi järjekordsed ELU/LIFE projektid, et töötada välja täiendavaid materjale, mille abil koolinoori toetada.

(cid:127) Alustas koostööd MTÜ Eesti Vaimse Tervise ja Heaolu Koalitsioon (VATEK), et ühtlasi astuda alates 2023. aastast MTÜ VATEK liikmeks.

Seeläbi osaledes vaimse tervise valdkonna huvikaitse algatustes.

Finantseerimine

Oma tegevuse finantseerimiseks teenib Helge Kool MTÜ omatulu ja võtab vastu annetusi. Helge Kool MTÜ on alates 01.07.2021 kantud

Maksuameti Tulumaksusoodustusega ühingute nimekirja ja võtab vastu annetusi, et jätkata tehnilise arendusega ja jätkata aktiivsemalt külalistundide läbiviimisega.

(cid:127) Helge Kool MTÜ teenis 2022. aastal 1100 EUR ulatuses omatulu.

(cid:127) Helge Kool MTÜ teostas 2022. aastal kaks sihtfinantseeritud arendusprojekti.

(cid:127) Helge Kool MTÜ heaks tegutses 2022. aasta jooksul osa-ajaliselt käsunduslepingu alusel 3 partnerit ja üle 30 vabatahtliku koostööpartneri.

Plaanid tulevikuks ja tegevuse jätkusuutlikkus 2023. aastal on plaanis jõuda suurema arvu Eesti koolideni, et paremini toetada Eesti noorte haridust ja vaimset heaolu. Samuti on kavas välja töötada MTÜ Helge Kool jätkusuutlikkuse strateegia.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Miks ja kuidas puhata?

– Marko Rillo, 20.06.2024 Tööst väsinud? Tunned end emotsionaalselt kurnatuna? On aeg puhata! Puhkus pole luksus, vaid hädavajalik osa meie vaimsest ja füüsilis
helge.app

Mida tunnevad noored gümnaasiumite sisseastumiseksamite käigus?

– Kersti Peenema, Helge Kool MTÜ. 03.06.2024 Sisseastumiseksamite periood on üheksandike jaoks sageli ärev ja kurnav. ETV Pealtnägija saatega seoses oleme juba
helge.app

Gümnaasiumi sisseastumise Gordioni Sõlm

– Kersti Peenema, Helge Kool MTÜ. 28.05.2024 ETV Pealtnägija saade tegi tänuväärse töö kaardistamaks 9. klasside õpilaste gümnaasiumisse sisseastumise teekonda.
helge.app

Pealtnägija uuris 9. klassi õpilaste teekonda gümnaasiumisse, Helge andis intervjuu

– Kersti Peenema, Helge Kool MTÜ. 22.05.2024 Iga kevadega käivad kaasas koolides 9. ja 12. klassi lõpetajate koolinoorte pingelised ja toimekad ajad. Koolid val
helge.app

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.