LÄÄNEMAA VABADUSVÕITLEJATE ÜHENDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 147 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

LÄÄNEMAA VABADUSVÕITLEJATE ÜHENDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 147 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Vabadusvõitlejate Liit

Läänemaa Vabadusvõitlejate Ühendus 2022 aasta tegevusaruanne

Sissejuhatus

MTÜ Läänemaa Vabadusvõitlejate Ühendus (edaspidi LVÜ) on aastal 2022 järginud enda põhikirja ja head tava Eesti vabadusvõitluse ja vastupanuliikumise mälestuste hoidmisel, kandmisel ja edasi andmisel.

LVÜ nähtavus

LVÜ tegevus toimub vabatahtlikkuse alusel, ühenduse liikmed panustavad oma vaba aega ja ka vahendeid vastavalt võimalustele. Sõjaliste teenetega vabadusvõitlejaid ühingu ridades enam ei ole.

2021.a. LVÜ tegevuskava oli mitmekesine, oleme oma lippu Läänemaal ja mujal Eestis kõrges hoidnud. Meie lipp on olnud nähtav üle Eesti, Eesti Sõjameeste

Mälestuskirikus Toris, Tallinnas, Harju-, Võru-, Viljandi-, Pärnu-, Tartu-, Viru- ja Raplamaal. Tähtpäevadel on LVÜ lipp Läänemaal auväärselt teistega ühes rivis.

LVÜ ja meedia

LVÜ tegevust on 2022 aastal kajastatud ajakirjanduses, raadios ja televisioonis. LVÜ tegevust on kajastanud Lääne maakonna ja ka teiste maakondade ajalehed, maakonnad kus oleme oma liikmetega üritustel osalenud ja neid korraldada aidanud.

Näitused

Koostöös organisatsioonidega avasime 2022. aastal Eesti aumärkide rändnäituse „Eesti tänab“ Valga muuseumis. Väljas oli suur valik Eesti riiklikke ja ametkondlikke teenetemärke ning näitusel oli võimalik näha ka Vabadusristi teenetemärke. Meie vitriinides Lääne Maakonna keskraamatukogus Haapsalus on läbi aasta olnud mitmed erinevad näitused.

Eesti kaitselahingud

LVÜ liikmed osalesid 7. veebruaril Eesti kaitselahingute alguse aastapäeva tähistamisel Kirblas. Meie liikmed osalesid kaitselahingute mälestuspäeva korraldustoimkonnas kokkutuleku ettevalmistamisel ja läbiviimisel 30.07.2022.a.

Vabadusvõitlejate kokkutulek

LVÜ liikmed osalesid 16. juulil Eesti Vabadusvõitlejate liidu 29. kokkutuleku ja 30. tegevusaasta piduliku kokkutuleku korraldustoimkonnas, sündmuse ettevalmistamisel ja läbiviimisel Tartus.

Vastupanuvõitluse päev

Vastupanuvõitluse päeva eel 17. septembril korraldasime koostöös Eesti Endiste Metsavendade liidu, Eesti Memento liidu, Kaitseliidu Lääne maleva jt.

Isamaaliste organisatsioonidega suurejoonelise sündmuse Puise rannal.

22. septembril korraldasime mälestushetke Kirbla kalmistul Jüri Uluotsa kalmul.

Koostöö

LVÜ on koostöös koostööparteritega korraldanud mälestuspäevi, ajaloopäevi, avanud näitusi ja olnud Vastupanuvõitluse päeva üks korraldaja aastal 2022.

LVÜ liikmed osalevad mitmete sündmuste korraldustoimkonnas; Vabadussõjas võidelnute mälestuspäev, Tartu rahu, Eesti Vabariigi aastapäev, küüditamisohvrite mälestuspäevad, veteranipäev, Eesti lipu päev, Võidupüha tähistamine Ridalas, Taasiseseisvumispäev, kommunismiohvrite mälestuspäev,

Vaba Eesti päev, Vabadussõja alguse aastapäev jt. tähtpäevade korraldustoimkonnas Läänemaal ja Haapsalus, sageli ka mujal. Samuti on mitmed meie liikmed kaasatud osalema justiitsministeeriumi erinevates komisjonides.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.