ERRA KULTUURISELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 123 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

ERRA KULTUURISELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 123 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Erra Kultuuriselts tegeles 2022.a. õpitubade läbiviimisega.Kokku toimus 6 õpituba: küünlavaha sulatamine ja vormidesse valamine,seebi valmistamine,poolvääriskividest käevõrud,kinkekarbid, puidust kandikute valmistamine-dekorreerimine, paberikunst.

Tähistasime Vabariigi sünnipäeva,Emakeele päeva raames meenutasime Meinhard Laksi elulugu ja tema loomingut.Lugesime Sonda kooli õpilaste luulekogust luuletusi.Kevadel toimus külaplatsil 3 talgupäeva.

Esimest korda korraldasime õhtukohviku.Külastajaid oli 33.Kontserdi kohvikukülastajatele andis Alla ja Anatoli Aserist.

Külaplatsil korraldasime jaanipäeva.

2 liiget võtsid osa Jänedal toimuvast Maapäevast 6-7.augustil.

Erra ajaloole saime täiendust endise Erra algkooli juhatajast Johannes Põllust.

Aasta lõpetasime jõulupeoga.

MTÜ Erra Kultuuriselts tegutseb aastast 2000,seega selts on jätkusuutlik.Ootame uusi liikmeid,kellel on oma visioon ja nägemus lähitulevikust, kuidas kogukonda tugevdada.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.