RAPLA NOORTE NÕUKODA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 139 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

RAPLA NOORTE NÕUKODA MTÜ hetkeolukord

Juba 139 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Rapla Noorte Nõukoda põhitegevusaladeks on terviseedenduslik töö Rapla maakonna noortega, alkoholi- ja uimastitarbimise ennetustöö, sõltuvushaiguste ja taastusabi teenuste arendamine, noorte psühholoogiline-ja seksuaalnõustamine. Kõik teenused osutatakse Eesti Vabariigis.

2022.a.osutatud nõustamisteenuste maht oli 1008 eurot, mis on 2545 eurot vähem kui 2021.a. Tegevuse tulem oli kasum 3 eurot. Jätkus koostöö Sotsiaalkindlustusameti ohvriabi osakonnaga väärkoheldud laste-ja noorte ning nende vanemate psühholoogilise nõustamise teenuse osutamisel.

2022.a.põhivara ei soetatud ja ka 2023.a. ei kavandata suuremaid väljaminekuid põhivahenditele.

2022.a. sihtfinantseerimise korras toetusi ei saadud.

2023.a. on plaanis tegevust jätkata, kuna vajadus psühholoogilise ja seksuoloogilise nõustamise teenuste järele püsib endiselt suur.

Peamised tegevusprioriteedid on perenõustamine- nii individuaaselt kui ka grupis, õpilaste ja õpetajate psühholoogiline nõustamine koolides; seksuaalnõustamine, mis hõlmab sugulisel teel levivate haiguste profülaktikat ja ravi, eostumisvastast nõustamist, seksuoloogilist abi ( partnerite nõustamine); alkoholi- ja uimastitarbimise ennetustööd. Projektide elluviimiseks kaasatakse vastava koolituse saanud professionaalseid spetsialiste: psühholooge, günekoloogi, maakonna tervisespetsialisti jt.

Juhatus koosneb kolmest liikmest, kellele tegevuse eest juhatuses tasu ei maksta. Jooksvat majandustegevust koordineerib juhataja. Põhitöökohaga töötav personal puudub.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.