VIHULA VALLA KÜLADE ARENGUKODA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 147 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

VIHULA VALLA KÜLADE ARENGUKODA MTÜ hetkeolukord

Juba 147 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühingu Vihula Valla Külade Arenduskoda tegevusaladeks on külakultuuri säilitamine, edendamine ja propageerimine endises Vihula vallas ning Virumaal üldse.

Arengukoja tegevus on toimunud Eesti Vabariigi piires ja põhiliselt Lääne-Virumaal

Vainupea külas. Eelmistel aruandeperioodidel arengukoda hoidis korras Vainupea kirikut ja rentis seda välja üritusteks (põhiliselt laulatusteks). Arengukoda korraldas ka Vainupea kirikus kontserte. Ürituste ja kontserdite paremaks korraldamiseks soetas arengukoda 2004 aastal elektrioreli ja 2005 aastal gaasikamina. 2010.a osteti altarivaip. 2013.a mai kuus soetas arengukoda kabelisse altarimaali koopia. 2013.a suvel korraldas arengukoda

Vainupea küla 430 ja kiriku 120 aasta tähistamise, milleks saadi toetust PRIA Leader programmist. 16.08.2013 lõpetas Vihula vallavalitsus arengukojaga Vainupea kabeli kasutamise lepingu. Arengukoda andis vallale tasuta üle altarivaiba (gobelääni), altarimaali koopia, süntesaatori ja gaasisoojenduse (ahju).

Majandustegevuse puudumise tõttu oli aruandeaastal arengukojal tuluks intressitulu 3.- eurot. Juhatuse liikmetele eraldi töötasu ei arvestatud ega makstud. Arengukojas aruandeaastal palgalisi töötajaid ei olnud. Arengu ja uurimisväljaminekuid aruandeaastal ei olnud. Arengukoda otsib omale tegevussuunda.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.