TAPA VALD, TAPA LINN, ROHELINE TN 12 KORTERIÜHISTU

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 299 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

TAPA VALD, TAPA LINN, ROHELINE TN 12 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 299 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Tapa vald, Tapa linn, Roheline tn 12 tegevuse eesmärk on Tapa linnas, Roheline tn 12 asuva korterelamu korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

Tapa vald, Tapa linn, Roheline tn 12 korteriühistu hallatav hoone on ehitatud silikaat tellisest, viilkatusega ja koosneb 44 korteriomandist ja ühest mitte eluruumist, ühisest keldrist ja kinnistu koosseisu kuuluvast maa-alast. Korteriühistu juhatuse tööd korraldab 3 liikmeline juhatus.

2022 aastal remondifondist finantseeriti hädapäraseid remonditöid, mis olid elektritööd, katuse parandustööd, telliti koridori aknate robot pesu. Soetati ühistule BIO jäätmete konteiner koostöös KOV’ga, tagati parkla ja hoone taguse tee lumetõrje ja remont, mis kaeti freesasfaldiga. Seoses majahoidja tervislike probleemidega tuli leida uus majahoidja ja sisekoristus ettevõte.

Korraldati 2022 aasta 4/2022 üldkoosolek, et vastu võtta ühistule vajalikud otsused.

Koosolekul kinnitati alljärgnevad olulisemad otsuseid:

Haldus-hoolduskulude viimimne vastavusse tegelike kuludega 0,50 €/m2.

Haldus-hoolduskulu korteri põhiselt tuleks 9,22 € kuus/korteri kohta, hoolduskulu ruutmeetri põhiselt tuleks 0,20€/m2.

Koosolek otsustas ühehäälselt tõsta haldustasud tegelikele kuludele vastavaks ning arvestada halduskulu korteripõhiselt. Hoolduskulud jäävad ruutmeetri põhiseks.

Koosolek kinnitas haldu/hoolduskulude muudatused ühehäälselt.

Remondifondi tasu tõstmine renoveerimiseelsele tasemele 0,80 €/m2.

Praegune remondifondi tasu on 65 senti ruutmeetri kohta.

Koosolek otsustas, et alates 01.07.2022 on remondifondi tasu 0,80 €/ m2.

Koosolek kinnitas remondifondi tasu muudatuse ühehäälselt.

Majanduskava 2022-2023 arutelu ja kinnitamine (Lisa 5).

2022-2023 majanduskava on 01.06.2022 edastatud tutvumiseks elanikele meiliaadressidele.

Olivar Kits andis ülevaate 2022 – 2023 planeeritavatest kuludest/tuludest majanduskavas.

Koosolek kinnitas esitletud 2022-2023 majanduskava ühehäälselt.

KÜ juhatuse liikme uue lepingu sõlmimine ja töötasu suuruse kinnitamine. KÜ kulu kokku jääb samaks.

Juhatuse liikmega sõlmitakse juhatuse liikme leping ja edaspidi tasutakse juhatuse liikmele töötasuna 200€ (neto tasuna). Ühistu halduskulu töötasule jääb samaks. Ühistu poolseks lepinguliseks esindajaks on Triin Tomingas.

Koosolek kinnitas juhatuse liikme töötasu maksmise majanduskava arutelu käigus ühehäälselt.

Hoone tervikrenoveerimise jätkukava arutelu: a. Energiaauditi arutelu ja renoveerimispaketi valik – arutati kõiki kolme energiasäästupaketti ja mõstlik oleks renoveerida energiasäästupakett 3 alusel, mis tagab energiaklassi B ja 50% KredEx toetuse võimaliku taotlemise. Energiaauditi teostamiseks laekus kolm pakkumist, millest soodsamaks pakkumiseks kujunes

Elamuaudit OÜ pakkumine 480€, kellelt juhatus tellis ka energiaauditi. (Lisa 6 ja Lisa 7) b. Tehnilise konsultandi valiku tutvustus (leping sõlmitud hinnalt teiseks tulnud pakkujaga

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.