KAMBJA VALD, RÄNI ALEVIK, VILJANDI MNT 72 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 102 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

KAMBJA VALD, RÄNI ALEVIK, VILJANDI MNT 72 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 102 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Viljandi mnt 72 KÜ on 13 korteriomandiga ühistu, üldpinnaga 616,6 m2. Ühistu tegevuse eesmärk on korteriomandite esemeks oleva ehitise ja mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Ühistut juhib ja esindab üheliikmeline juhatus. Juhatuse tööd korraldab juhatuse esimees. Korteriühistus töötab üks töötaja. Hoolduskuludeks koguti 4440 eurot ja remondifondi 2959 eurot (1,2€/m2 kohta mai-august).

KÜ vahendas aruandeaastal kommunaalmakseid summas 10 496 eurot (küte, vesi, prügi, elekter). Kommunaalmaksete vahendamise eest tasu ei arvestatud.

Suuremaks tööks oli jaanuari kuus keldris vanade veetorude eemaldamine ja utiliseerimine, milleks kulus 838 eurot ning keldris elektri reonoveerimistööd summas 254 eurot. Aprilli kuus parandati katuse plaate summas 455 eurot, korrastati maja ja pumbajaama vahelist ala, milleks kulus 363 eurot, teostati haljastustöid 705 euro eest. Detsembri kuus vahetati vanad uksed uute metalltuletõkkeuste vastu ja eraldati kilbiruum tuletõkke vaheuksega. Terasuksed maksid 1682 eurot ja nende paigaldus koos materjalidega läks maksma 1338 eurot.

2023 aastal planeeritakse suuremas mahus vee- ja küttesüsteemi renoveerimistöid ning maja välisfassaadi soojustamist.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.