TALLINN, VÕISTLUSE TN 23, VÕISTLUSE TN 23B KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 460 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

TALLINN, VÕISTLUSE TN 23, VÕISTLUSE TN 23B KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 460 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

Korteriühistu liikmeteks on 72 korteriomanikku. Korteriühistu tööd korraldab juhatus. Juhatus on 3 -liikmeline. Juhatuse tööd korraldab juhatuse esinaine. Juhatuse esinaisele makstakse juhatuseliikmetasu.

Hooldus-, haldus- ja remondikulude katteks kogutakse vahendeid korteriomanike üldkoosoleku otsusega kehtestatud määras.

Korteriomanikud peavad tasuma soojusenergia, veevarustuse ja kanalisatsiooni ning üldelektri eest. Nende teenuste arved esitatakse teenuste osutajate poolt ja arvel olevad summad jaotakse korteriomanike vahel. Kogutud kommunaalmaksed ei ole korteriühistu tulud vaid laekumised kommunaalmaksete katteks.

Remonttööd planeeritakse majandustegevuse aastakavas, mis võetakse vastu korteriühistu üldkoosolekul.

2008.a. ja 2009.a. võeti Swedbangast pangalaenu KÜ üldkoosoleku otsusega .2008.a. teostati maja otsaseinte soojustamine, rõdude remont, sillutusribade paigaldus, trepiastmete remont , katuse soojustamine . 2009.a. tehti korda maja veevarustuse ja kanalisatsioonisüsteem ja renoveeriti küttesüsteem .Pangalaenu tasuti 2022 aastal summas 15740 eurot. 2023. aastal jääb veel pangalaenu tasuda 9298 eurot. Peale põhilaenu tuleb tasuda pangalaenu intresse. Pangalaenu ja laenuintresse tasutakse remonditasude arvelt.

Vastavalt KÜ üldkoosoleku otsusele 2018.a tehti remonti maja trepikodades, paigaldati uued uksed ja renoveeriti valgustus kokku tehti remonditöid summas 82450 eurot selleks tasuti osaliselt remondifondist ja võeti ka pangalaenu summas 20697 eurot. 2022.a. tasuti pangalaenu 3797 eurot.2023.a.tuleb pangalaenu tasuda 3903 eurot ja aastal 2024 tuleb laenu tasuda 1690 eurot. Peale põhilaenu tuleb tasuda ka laenuintresse.

2022.a. suuremaid remonttöid ei teostatud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.