TALLINN, TEDRE TN 5A KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 272 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

TALLINN, TEDRE TN 5A KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 272 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KÜ Võrk/Tedre 5a, Tallinn, Harjumaa (edaspidi Ühistu) asutati 2001. a. Majandustegevust alustati 2002. a. märtsis.

Ühistu tegevuse eesmärk on korteriomandite kaasomandi eseme majandamine ning seoses sellega ühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Samuti korteriomanikele vajadusel eluruumi ja kaasomandi eseme valitsemise ja kasutamisega teenuste osutamine. Ühistu valitseb Harju maakond, Tallinn, Tedre 5a asuvat elamut ja selle juurde kuuluvat maatükki.

Ühistul on 18 liiget. KÜ tööd korraldab 1-3 liikmeline juhatus.

OLULISEMAD TEGEVUSED ARUANDEAASTAL

Majandusaasta aruanne on koostatud perioodi 01.01.2022 - 31.12.2022 kohta.

* Trepikodade sise-valgustite vahetus * Maja kõrval oleva jalaka hoolduslõikus * Pööningule jõudvate kanalisatsiooni ja vent.torude lahutamine üksteisest; ventilatsioonitorude isoleerimine ja vent.torudele uued vilpra läbiviigud katusele.

* Iga-aastane keldri ja trepikoja akende pesu.

* Rendi prügikonteinerite pesu ning tagastus. Uute prügikonteinerite ostmine. KÜ-le tasuta erinevate müügipakendite äraveo lepigu sõlmimine.

* Osteti uus muruniiduk * Osteti kõvaketas ja mälupulgad elektroonilise KÜ arhiivi jaoks.

* Toimus maja iga-aastane üldkorstnate ja -lööride puhastus, lisaks korterite kütteseadete puhastus ja visuaalne kontroll.

* Vana lahtise katuseredeli väljavahetus (katuse avast üles katuse harjale).

* Esimeses trepikojas kanalisatsiooni haisu põhjuse likvideerimine - ühis wc's wc-poti ning kanalisatsioonitoru eemaldus pööninult kuni 3-nda korruse põrandani peale vaakumklappi.

* Kolmanda korruse trepikoja lagede remont- veekahjustuste likvideerimine.

TULUD, KULUD, TULEM kujunesid aruandeperioodil järgnevalt: (cid:127) tulud summas 11 759 eurot, (cid:127) kulud summas 12 458 eurot, (cid:127) tulem summas - 699 eurot.

REMONDIFOND (Ühistu sihtotstarbeliselt kogutavad rahalised vahendid)

Remondifondi algjääk aruandeaasta alguses oli 14 789 eurot.

Aruandeperioodil koguti rahalisi vahendeid remondifondi summas 6712 eurot, remondikulusid oli summas 2 236 eurot, remondifondi jääk seisuga 31.12.2022 on 14 626 eurot.

Remondifondist makstakse ka renoveerimise laenu tagasi.

NETOVARA

Netovara suuruseks on aruandeaasta lõpu seisuga kokku 4 934 eurot,

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.