SPORDIKLUBI MARIBEL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 336 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

SPORDIKLUBI MARIBEL MTÜ hetkeolukord

Juba 336 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

SK Maribel MTÜ pakub Järvamaa lastele võimalusi tegeleda ilu- ja rühmvõimlemisega, showtants noortele ja põhivõimlemine pisikestele lastele.

2022.a. tegutses SK Maribel MTÜ's 5 laste ja noorte rühma.

SK Maribel MTÜ andis 2022.a. tööd ühele treenerile ja ühele raamatupidajale.

SK Maribel MTÜ juhatus on kolme liikmeline.

2022.a.suurenes klubi Koeru osakonna laste arv ja treeningule tuli neli Ukraina tüdrukut. Paides liitus meiega kuus Ukraina tüdrukut. Osades rühmades tegutseb ja treenib üle 15-e lapse ja noore. Alustasime mitme põneva, noorte algatuslike projektidega.

Lisandus kaks linnalaagrit kõigile klubi liikmetele, kes soovi avaldasid. Edasijõudnud said treenida lausa 5x nädalas ning võimaldasime neile lisa laagreid koostöös teiste Eestis tegutsevate klubidega ning n.n. pikki nädalavahetusi ka talvisel perioodil, mille tulemusena on võimlejate sportlik tase tõusnud. Edasijõudnud iluvõimlejad võtsid lisatreeninguid 1-2x kuus Tartus, VK Janika juures, kus lisaks lastele, omandas uusi teadmisi ka treener.

Aasta jooksul osaleti EEVL võistluskalendri võistlustel ja turniiridel, kus saavutati väga häid tulemusi ja mitmeid auhinnalisi kohti. Suve jooksul õnnestus korraldada ühiseid väljasõite, suviseid piknikke, külalistreenerite treeninguid ja käisime erinevatel võistlustel vabatahtlikuks. Üle pika aja saime taas korralada suurejoonelise Kevadpeo.

Traditsioone jälgides korraldasime ka oma iluvõimlemise turniiri Maribel Trophy 2022.

Võistlustel osalejate arv oli piisav. Võistluse korraldus sujus ja õnnestus suurepäraselt ning otsustasime seda traditsiooni jätkata ka järgmisel aastal.

2022.a. oli SK Maribel MTÜ jaoks suhteliselt hea, kuna on tekkinud juba gruppe, kus treenivad väga pika kogemusega võimlejad.

Tegutsesime Paide Kunstikooli võimlas, EPiim Spordihallis. Jooksvad tulud katavad jooksvad kulud. Lisa ettevõtmistega tuli teha häid projekte, et leida toetajaid. Mõni õnnestus, mõned lükkasime tulevikku. 2022a raamatupidamisearuande koostamise perioodil ei toimunud sündmusi, mis võiks mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi. Kõik väiksemad mured on

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Paide Võimlemiskooli hinnakiri

Spordiklubi Maribel MTÜ Paide Võimlemiskooli hinnakiri  2019/2020 õppeaastal


 2x nädalas treeningud 
 – 30 € / 1 kuu 
 (Pisid, Mirella noorem, Mirella vanem)
voimlemiskool.ee

Meist

Spordiklubi Maribel on asutatud  28.november 2001a. Seda tähtsat päeva peame oma klubi sünnipäevaks. 
2009a loodi võimlemise treeningute paremaks läbiviimiseks
voimlemiskool.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.