VINNI SPORDIKLUBI TAMMED MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 162 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

VINNI SPORDIKLUBI TAMMED MTÜ hetkeolukord

Juba 162 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Vinni Spordiklubi Tammed (registrikood 80180795) asutati 29.12.2002 ja kanti mittetulundusühingute ja sihtasutuste registrisse 15.01.2003.

Klubi põhikirja kohaselt on klubi eesmärkideks: - spordist huvitatud inimeste koondamine ja neile võimaluste loomine spordiga tegelemiseks lähtuvalt klubi liikmete ühistest huvidest; - noorte kaasamine süstemaatilisele spordiga tegelemisele, nende vaba aja tervislik ja arendav sisustamine.

Oma eesmärkide saavutamiseks klubi: - võimaldab klubi liikmetel esineda sportlikel võistlustel vastavalt nende tasemele; - loob klubi liikmetele sobivad treeningtingimused; - määrab klubi esindajad erinevateks võistlusteks; - korraldab spordivõistlusi ning muid sporditeemalisi üritusi ja osaleb teiste klubide poolt korraldatavatel üritustel; - korraldab noortelaagreid noorte sportlike võimete edendamiseks ja eesmärgistatud vaba aja veetmiseks; - loob vastavalt võimalustele klubi liikmetele soodustingimusi klubi vara kasutamisel ja sõlmib lepinguid oma liikmetele soodsamate sportimisvõimaluste võimaldamiseks; - teeb lepingulisel alusel koostööd teiste spordiorganisatsioonidega, riigi- ja omavalitsusasutustega, avalik- ja eraõiguslike juriidiliste isikutega ning üksikisikutega; - võib taotleda toetusi riigi- ja kohaliku omavalitsuse eelarvest, eraldisi fondidest ja sihtasutustest ning muudest allikatest, võtta vastu varalisi annetusi ning sõlmida sponsor- ja reklaamilepinguid; - korraldab lepingute alusel teiste isikute omandis olevate spordirajatiste haldamist; - propageerib spordiga ja liikumisharrastusega ning muu huvitegevusega tervisliku elustiiliga tegelemist; - aitab kaasa tingimuste ja väljundite loomisel tagamaks liikumis- ja spordiradadel lisa-väärtuse ja regulaarsete sportimisvõimaluste pakkumist asukohajärgsete huvipoolte teostusel; - osaleb läbi oma esindajate valla-, maakonna- ja riigi spordipoliitika väljatöötamisel, aitab koostada vastavate õigusaktide eelnõusid ja sportlike võistluste juhendeid; - organiseerib treenerite ja kohtunike koolitust ning tagab treeneritele, kellele on klubi poolt antud kohustused, võimalused enesetäiendamiseks; - võib osta, müüa, anda üürile ja rentida, kinkida, vahetada ning teha muid tehinguid klubi omanduses oleva ja tema põhieesmärgi saavutamiseks vajaliku varaga; - maksab stipendiume, mille taotlemine ja määramine toimub avaliku konkursi alusel.

MTÜ on kantud 1.juuli 2003.a. korraldusega nr.406-k (RTL 2003, 81, 1191) tulumaksuseaduse § 11 lõike 1 alusel tulumaksusoodustusega mittetulundusühingute ja sihtasutuste nimekirja.

Klubi on sõlminud koostöölepingu Vinni vallavalitsusega, mille eesmärgiks on kaasa lüüa tervisespordiks vajaliku infrastruktuuri arendamisel ja haldamisel vallas.

Osaletakse Lääne-Virumaa meistrivõistlustel korvpallis ja jalgpallis.

Klubi kulud moodustasid eelnimetatud võistluste osavõtutasud ja tegevuskulud.

Aastaaruande koostamisperioodil on klubil 13 liiget.

Klubil ei ole palgalisi töötajaid, juhatuse liikmetele kompenseeritakse isikliku auto kasutamise kulud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.