VANAMÕISA KÜLA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 724 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

VANAMÕISA KÜLA MTÜ hetkeolukord

Juba 724 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MITTETULUNDUSÜHINGU LÜHIISELOOMUSTUS JA KONTAKTANDMED

Mittetulundusühing Vanamõisa küla on loodud Harjumaal 2003 a. Saue vallas asuva Vanamõisa küla külaelu ja lähikülade arendamiseks ja edendamiseks.

Eesmärgiks on kaasates ka teisi Saue valla keskpiirkonna külasid (Alliku ja Püha) ja teha koostööd kõigi Saue valla küladega ning Saue vallavalitsusega.

Mittetulundusühingu abil organiseeritakse erinevatele eagruppidele mitmesuguseid kultuuri- ja vaba aja veetmise üritusi ning projekte ja viiakse läbi talguid kodukandi korrastamiseks. MTÜ Vanamõisa Küla on ülevallaliste suurürituste (Jüriöö jooks, Saue valla jalgrattaretk, Sõeru jooks, Vanamõisa käsitöölaat) organiseerija ja läbiviija, eesmärgiga edendada külaelu kogu vallas. Suuremaks eesmärgiks on ka Vanamõisa vabaõhukeskuse arendamine Saue valla vabaõhu ürituste toimumiskohaks. Alates 2003 aasta detsembrist on MTÜ kasutuses ka Vanamõisa seltsimaja, kus on loodud mitmesugused võimalused laste ja noorte vaba aja sisustamiseks, eakate kooskäimiseks ja kohalike elanike külaellu toomiseks. Töötab noortetuba, avatud laste mängutuba ning tegevust leiavad koroona ja lauatennisehuvilised. Seltsimajas on kümmekond erinevat huviringi arvestades erinevate eagruppide vajadusi. Samuti toimuvad igakuised erinevad üritused - kõikide eagruppide kaasamiseks kultuuriellu, pakkudes külaelanikele aktiivset ja kvaliteetset vaba aja veetmise võimalust oma kodu piirkonnas. Samuti haldab, korraldab ja koordineerib MTÜ Vanamõisa küla Vanamõisa vabaõhukeskuse tööd.

Juriidiline aadress: Allika tee 10

Alliku küla

Saue vald 76 401

Harjumaa

Eesti Vabariik

Äriregistri nr. 80187969

Telefon: 372 5140761

TEGEVUSARUANNE 2022 aasta projektid:

Vanamõisa Matkaraja arendamine.

Kogusime ja koostasime ajaloolist materjali - 4 uue infostendi paigaldus ja 3 uue välitoaleti paigaldus.

Projekti "Vanamõisa mänguväljaku uuendamine" esitamine Nelja Valla Kogusse.

Matkarada täiendatakse ehitatakse pidevalt vastavalt võimalustele.

Vabaõhukeskuses investeeringud turvalisuse tõstmiseks elektri võimsuse tagamiseks.

MTÜ Vanamõisa Küla juhatuses põhiteemadena käsitletud:

Külaelu aktiviseerimine 1.

Euroopa Liidu projektirahastused 2.

Ürituste korraldamine (plaanilised ja jooksvad) 3.

Vanamõisa Seltsimaja juhtimine 4.

Vanamõisa vabaõhukeskuse juhtimine/haldamine 5.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Fotojaht

Vanamõisa fotojaht teemal “VARJUDE MÄNG” ootab fotosid kuni 01.11.2024 Konkursil osalemise tingimused: Osavõtuõigus: Konkursile võivad töid esitada kõik, olenem
kodukyla.ee

Pildiraami töötuba

404 pilti ei leitud
kodukyla.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.