VOOSE REHI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 139 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

VOOSE REHI MTÜ hetkeolukord

Juba 139 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Voose Rehi tegutseb vanal Läänemaal Voose külas alates 2009.a. Taotleja on kasumit mittetaotlev institutsioon, mille liikmeskonda kuuluvad füüsilised isikud ja eraõiguslikud juriidilised isikud Voose külast ja kaugemalt. Avaliku sfääri institutsioone ühingu liikmeskonnas ei ole.

MTÜ Voose Rehi peamisteks eesmärkideks piirkonna kultuurilis ja majandusliku arengu, liikumisharrastuse, tervistedendava ja säästliku eluviisi ja loodushoiu edendamine, ajaloo- ja kultuuripärandi kaitse ja säilitamine, avatud koostöö, projektide algatamine jt piirkonna ja kogukonna arengut toetavad tegevused.

On koostatud ja üldkoosolekul heaks kiidetud arengukava ning tegutsetakse seda järgides. KOP projektitoetuse toel on paigaldatud Voose küla ja kõikide talukohtade nimetahvlid, on alustatud Voose mõisa rehe asukoha korrastamist kogukonna ühiseks kasutamiseks.Leader projektitoetusetega on taastatud ajaloolise Voose mõisa rehe säilinud 10,5 paekivikorsten, Kohaliku omaalgatuse programmi toetusega ja Haapsalu Kutsehariduskeskuse kutseõpetaja ja praktikantide abiga viidi 2016.a lõpule Voose rehe viinaköögi müüride taastamine. Kogutud on teavet Voose mõisa ja Voose küla ajaloo kohta ning koostatud seda tutvustav teabetahvel, mis on paigaldatud Voose rehe asukohta.

2022.aastal jätkati tegevusi vastavalt arengukavale Voose rehe säilinud hooneosa rekonstrueerimiseks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.