PAKRI KÄSITÖÖ JA KODULOO KODA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 142 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

PAKRI KÄSITÖÖ JA KODULOO KODA MTÜ hetkeolukord

Juba 142 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Juba kaksteist aastat on MTÜ Pakri Käsitöö ja Koduloo Koda aktiivselt tegutsenud Paldiski linnas, säilitades ja avaldades linna ajalooga seotud materjale ja eksponaate. MTÜ kasutuses on näitusesaal Taverni Peetri Toll pööningu korrusel, kus korraldatakse erinevaid kultuuriüritusi ja näituseid (s.h. Vana Paldiski fotode näitus. On avatud näitus "Ajaloolised relvad kogu maailmast".

Tulu ettevõtlusest moodustas 3468 eurot, mis on tulnud meenete, turismikaartide müügist ja muuseumi külastamise piletite müügist. Peamiseks tulu allikaks on muuseumi külastamise eest saadud raha. Tulem oli negatiivne 2064 eurot. Erinevatest fondidest saime toetusi suuruses 4554 eurot.

- Lääne-Harju vald 2390 eurot - MTÜ Paldiski Linna Toetusgrupp 2164 eurot

Kokku 4554 eurot. .

Meie tugevuseks on ühtne ja andekas meeskond, tihe koostöö piirkonnas asuvate asutuste ja ettevõtetega.

Võtsime kasutusele retrosõiduki turistide veoks Pakri poolsaarel.

Aasta tulemusteks olid raamatu Ajalooline Paldiski eesti keelde tõlkimine, audiogiidi loomine ja kohaliku kirjaniku Galina Maljutina luuletuste üle viimine videosse.

Palgal oli osalise tööajaga üks töötaja, tööjõukulu moodustas 1073 eurot. Juhatuse liikmetele tasu ei makstud juhatuses töötamise eest.

Juhatuse hinnangul on MTÜ Pakri Käsitöö ja Koduloo Koda igati tegutsemisvõimeline mittetulundusühing.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.