RAHUKAS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 404 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

RAHUKAS MTÜ hetkeolukord

Juba 404 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Rahukas alustas oma tegevust 28. juulil 2003.a. ning on registreeritud Eestis, Tallinnas, kus toimub ka ettevõtte majandustegevus.

Kuni 2009. aastani tegeles ettevõte peamiselt Nõmme linnaosas kooliõpilastele spordi- ja huvialavõistluste, samuti erinevate koolituste korraldamisega nii õpilastele kui ka pedagoogidele. Alates 01.septembrist 2009 laiendas MTÜ Rahukas oma tegevust ja hakkas Rahuka Kooli nime all pakkuma tulevastele Rahumäe Põhikooli õpilastele eelkooliharidust ning Rahumäe Põhikooli õpilastele erinevaid huvikoolitusi. Lisaks korraldati väikeses mahus kunstiõpetust ka täiskasvanutele ning erinevaid spordi- ja huvialaprojekte.

Eelkoolihariduse pakkumisega lõpetati 2015.a. kevadel. Huvikoolitusi ja kunstitunde korraldati kuni 2017.a. kevadeni, misjärel peatati ettevõtte aktiivne tegevus. Ettevõtte aktiivne tegevus on peatatud kuni tänaseni.

Ettevõtte juhatus on alates 2015. aastast kaheliikmeline. Mittetulundusühingu juhatuse liikmed on ühtlasi ka mittetulundusühingu liikmed.

Juhatusele 2022. aastal töötasu ega juhatuse liikme tasu arvestatud ei ole. Mittetulundusühingul puudus 2022. aastal tegevjuhtkond, mistõttu ei ole 2022. aastal tegevjuhtkonnale töötasu arvestatud. 2022. aastal oli töötajate keskmine arv 0 ja brutotöötasu üldsumma 0 eurot.

2022. aastal ei tehtud arengu- ja uurimisväljaminekuid ning ka järgnevaks aastaks ei planeerita neid.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.