JÄNEDA MUUSEUM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 173 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

JÄNEDA MUUSEUM MTÜ hetkeolukord

Juba 173 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Jäneda Muuseum on registrisse kantud 08.10.2003.a.

MTÜ Jäneda Muuseum juhatus koosneb kahest liikmest.

Lähtudes MTÜ Jäneda Muuseumi loomise eesmärgist, milleks on kultuurielu ja turismi edendamine maal aja-ja kultuuriloolise pärandi säilitamine, väärtustamine ning populariseerimine on algatatud ja läbi viidud järgmisi tegevusi:

Koostöös Ukraina kunstniku Oksana Sorokinaga koostati Jänedale majutatud Ukraina sõjapõgenikele maalinäitus "Palve Ukraina eest"

Muuseum tutvustas Ukraina pagulastele Jäneda ja Ukraina kultuuriloolisi sidemeid.

Viidi läbi Muinsuskaitsekuu talgud. Koristati Jäneda lossi verandat ja keldrit, et saaks jätkata hoone renoveerimistöid.

Korraldati kunstnik Ülle Kuldkepi akvarellinäitus "Lumm" ja Eesti Lasterikaste Perede Liidu näitus "Naise elu lõuend"

Toimus traditsiooniline külastusmäng"Unustatud mõisad" ja Kammermuusikute suvefestivali kontsert Mõisamängud.

Lossi verandal korraldati suvel Heategevuslik Koogikohvik ja Kirbuturg, mille tuludest toetati Ukrauna võitlejaid ja 6 juugenstiilis tooli restaureerimist Jäneda mõisa ekspositsiooni tarvis.

Koostati ajalooliste fotode näituse"Jänijõgi ja Jäneda veski" Kodujõe päeva tarvis.

Koostöös Euroopa Komisjoni esindusega viidi läbi Eestis Euroopa keelte päev Jäneda lossis.

Koos raamatukogu ja Külaelu Arendamise Seltsiga jätkati Jäneda küla 670 esmamainimisele pühendatud mälumänguga Jäneda Kilb.

Osaleti Leaderprogrammi abil loodava looduse- ja pärandkultuuri tegelusruumide kujunduse ja selleks vajalike tegevuste kavandamisel.

Jätkusid 2023 aastal toimuvate ürituste ettevalmistustööd(Jäneda küla esmamainimise 670 aastapäev, Jäneda Põllutöökeskkool 105, helilooja

Urmas Sisaskile pühendatud mälestusõhtu)

Jätkati koostööd Eesti Muuseumiühingu, Eesti Koduloolaste Seltsi ja Muinsuskaitse Seltsiga, erinevate mäluasutuste ja uurijatega.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.