STAMINA SPORDIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 625 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommente

STAMINA SPORDIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 625 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

Stamina Spordiklubi MTÜ loodi 2003.aastal rahva- ja tervisespordivõistluste paremaks korraldamiseks. Spordiklubi peamiseks eesmärgiks ongi läbi hästi korraldatud rahva- ja tervisespordiürituste korraldamise tervislike ja sportlike eluviiside propageerimine.

2022.aastal jätkusid viimasel paaril aastal koroonakriisist tingitud probleemid, mis jätsid oma negatiivse mõju paratamatult ka rahvaspordiürituste korraldamisse.

Mitmete ürituste osalejate arv ei ole saavutanud veel koroonaeelset aega, mis paratamatult jätab jälje ka tulude poolele. Samas on märkimisväärselt kasvanud üritute korraldamisega seotud kulud. Erinevad tegurid kokku jätsid paratamatult jälje nii osalejate arvule kui ka ürituste toetajate kaasamisele. Siiski suutis Stamina Spordiklubi kõik üritused läbi viia. 2022.a.jätkas Stamina Spordiklubi mitmete rahvaspordiürituste korraldamist. Kõige olulisemaks võib pidada koos partneritega Tervisejooksu ja -kõnd sarja korraldamist. 20.hooaega toimunud Tervisejooksu sarja eesmärgiks on tuua uusi inimesi jooksuharrastuse ja tervislike eluviiside juurde. 2022. aastal oli klubi ka 21.hooaega toimunud Järvejooksude Sarja peakorraldaja. Jooksusari, kuhu kuulusid kolm populaarset ümber järve jooksu – Harku, Pühajärve ja

Ülemiste, pani harrastajaid suvehooajal regulaarselt harjutama. 15.korda korraldas klubi Eesti vanima takistuskrossi jooksu Kõva Mehe Jooks.

Triatloni populariseerimise eesmärki täitnud rahvatriatlonide sarjas Suple, Sõtku, Sörgi korraldas klubi kolm võistlust, mis olid mõeldud kõigile.

2023.aastal on kavas jätkata kõigi eelpool toodud rahva- ja tervisespordiürituste korraldamist.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.