LEVALA KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 119 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

LEVALA KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 119 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Levala Külaselts asutati 2004 aasta jaanuaris. Seltsi eesmärgiks on Levala külaelu korraldamine, säilitamine ja edendamine.

Levala küla asub Lääne-Virumaa keskosas ning on Rakvere valla kõige lõunapoolsem küla. Levala külas on üle saja elaniku. 2018 aasta lõpuseisuga on MTÜ Levala Külaseltsis 19 liiget.

Seltsi poolt kasutatavale külaplatsile on tegevusaastate jooksul ehitatud võllakiik, wc ja kõlakoda ning rajatud palliplats. 2010 aastal soetati mööbel kõlakojas asuvasse ruumi. Antud ettevõtmiste suurimad toetajad on kohalik Rakvere vald ja Lääne-Viru omavalitsus (KOP). Toetusrahad kulusid materjalide ja vahendite peale, kuid tööd tegid külaelanikud heast tahtest, saamata tasu.2012.a. aastal soetati riigieelarvelise toetusega video- ja helitehnika, mis on abiks meie ürituste läbiviimisel.

2015..a. loodi riigieelarvelise toetusega mänguväljak külaplatsile.

2019.a. soetati riigieelarvelise toetusega raider .2020.a. seoses COVID-i pandeemiaga jäid paljud koosviibimised ja üritused ära. Aasta lõpus toimus vaid jõulupidu.

2021.a. ei toimunud aktiivset tegevust seoses COVIDI pandeemiaga.

2022.a. toimus vaid käsitöö seepide valmistamise päev.

2023.a. loodame leida rohkem võimalusi huvitavateks kooskäimisteks ja tegevusteks, et hoida meie külarahava ühtsust ning Levala küla eluspüsimist.

MTÜ Levala Külaseltsi juhatus

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.