AVASTA ANDED MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 396 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

AVASTA ANDED MTÜ hetkeolukord

Juba 396 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Avasta Anded on laste ja noorte muusika kallakuga huvikool, mis töötab Haridus- ja Teadusministeeriumi poolt välja antud koolituslitsentsi alusel. Kooli õppeprogrammid ja õpilaste nimekirjad on sisestatud nõutavalt EHIS´e info-süsteemi.

MTÜ Avasta Anded 2021-2022 õppeaasta oli pisut heitlik nii õpilaste kui ka õpetajate osas. Kevadel lõpetas huvikooli suur hulk andekaid Meero noori, kes lõpetasid gümnaasiumi ja alustasid ülikooli õpinguid.

15 aastat huvikoolis õppinud noortest oli väga kurb lahkuda. Ka õpetajate vahetus viis kaasa palju andekaid noori ja see pani mõtlema, kuidas saame edaspidi õpilasi siduda rohkem kooli identiteediga kui õpetajaga.

Majanduslikult oli see õppeaasta keerulisem. Olime sunnitud makse ajatama ja laenu võtma töötasude maksmiseks. Selliseid raskeid perioode on varemgi olnud ja oleme need siiski ületanud, seega loodan ka järgmisel õppeaastal kulude kokkuhoiuga puudujäägid tasa teha.

Suuremat rõhku peame pöörama õpilaste kaasamist rühmaõppesse, sest suurenenud individuaaltundide määraga ei suuda kool ära majandada.

Uue õppeaasta jooksul plaanime keskenduda pop-koori loomisele, mis peaks propageerima rohkem rühmaõpet.

Pidev töö käib huvihariduse valdkonnas ka huvihariduse õpetaja riikliku palgateotuse suunal, mis vähendaks huvikooli suurt tööasude kulu.

Vähendame õpetajate arvu ja püüame kasvatada eelkooliealiste laste muusikarühmade arvu.

Riiklik huvihariduse toetus Tallinnas peaks rohkem jõudma ka erahuvialakoolideni kuid praegu on see endiselt marginaalne. Töö KOV-dega jätkub. Huvihariduse valdkonnas on väga ebavõrdsed konkurentsi tingimused, kus erahuvikoolid peavad konkureerima munitsipaalkoolide madalate hindade ning üldhariduskoolide tasuta huviringidega.

Loodame, et suudame säilitada oma positsiooni huvihariduse maastikul ja olla jätkusuutlikud.

Avasta Anded MTÜ tööd korraldab kooli tegevjuht Varje Lepp, kes on ühtlasi ka MTÜ juhatuse liige. Tegevjuhtkonnale makstud tasud on kajastatud aruande lisas 'Seotud osapooled'

Avasta Anded MTÜ juhatuse kinnitusel ei ole ühingul panditud vara, potentsiaalseid kohustusi, bilansiväliseid nõudeid ega muid garantiikohustusi.

2022/23 majandusaastaks on Avasta Anded MTÜ planeerinud jätkata tegevust samadel alustel viies sisse väikesed muutused ôpperühmade osas.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.