KODUKOHT KIISA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 351 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

KODUKOHT KIISA MTÜ hetkeolukord

Juba 351 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing "Kodukoht Kiisa" kanti Tallinna Linnakohtu registriosakonna registrisse 13.05.2004.a. registrinumbriga 80202611, aadressiga Kurtna tee 21, Kiisa alevik, Saku vald. MTÜ-le Kodukoht Kiisa on valitud 4-liikmeline juhatus. Juhatuse liikmete vahel on jagatud tegevusvaldkonnad. Juhatuse liikmete hulgast on valitud sekretär, kelle ülesandeks on juhatuse üldkoosolekute protokollimine ja protokollide vormistamine. Lisaks juhatusele on valitud alevikuvanem, Alevikuvanema kohustuseks on aleviku probleemidega kursis olemine igapäevaselt ja vastavalt vajadusele nende edastamine valla töötajatele. MTÜ Kodukoht Kiisa tegutseb ainult kodanikualgatuse korras. Hüvitisi makstud ei ole. Tasutud on vaid otseselt sündmustega seotud kulutused.

Mittetulundusühingu "Kodukoht Kiisa" nimekirjas on 31.12.2022.a. seisuga 65 liiget (sh. 12 auliiget).

Mittetulundusühing tegutseb vastavalt koostatud tegevuskava alusel. Mittetulundusühingu tegevuse eesmärgiks on Kiisa aleviku elu korraldamine ja edendamine ning arendamisele kaasaaitamine koostöös Saku Vallaga.

Mittetulundusühing esindab ja osaleb tema liikmeid puudutavate küsimuste lahendamisel, samuti vahendab liikmete esindatust suhtes teiste oraganisatsioonide, ühingute ja klubidega.

Aastal 2022 viis MTÜ Kodukoht Kiisa juhatus läbi vastavalt Tegevuskavale planeeritud projektid ja üritused mille rahastas Saku vald tegevustoetuse abil .

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.