HALINGA METSAOMANIKE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 235 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

HALINGA METSAOMANIKE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 235 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Halinga Metsaomanike Selts on asutatud 23. mail 2004. aastal. Seltsi tegevuse eesmärgiks on erametsaomanikest seltsi liikmete ühistegevuse organiseerimine ja koordineerimine, õppepäevade korraldamine ja säästliku metsamajanduse propageerimine.

Vastavalt Halinga Metsaomanike Seltsi üldkoosoleku otsusele muudeti 2013-ndal aastal seltsi põhikirja nii, et endise neljaliikmelise juhatuse asemel on seltsil nüüd kolmeliikmeline juhatus. Juhatusest astusid tagasi Martin-Adolf Alu ja Taivo Vaar ning uueks juhatuse liikmeks sai Avo

Post. Juhatuse liikmete tööd aruandeaastal ei tasustatud.

Alates 2010. aastast on Halinga Metsaomanike Seltsist nii Metsa Hoiu-Laenuühistu kui ka Keskühistu Eramets liige. Metsa Hoiu-Laenuühistu tegeleb oma liikmete raha hoiustamisega, liikmetele laenu andmisega ning laenuressursi vahendamisega. Läbi teiste finantsasutuste on metsanduslike projektide rahastamine praktiliselt võimatu. Laenuühistu liikmena tekivad metsaühistul paremad laenuvõimalused, mis võimaldab ellu viia suuremahulist rahastamist nõudvaid projekte.

Keskühistu Eramets on metsamaterjali edukamale müügitegevusele suunatud organisatsioon. Metsaomanikel on võimalus müüa oma puid keskühistu poolt sõlmitud lepingute raames. Metsaühistu ülesandeks on leida puidu müügil metsaomaniku jaoks kõige tulutoovam ja usaldusväärsem lahendus. See kõik tagab metsaomanikele suurema kindlustunde metsamaterjali müügiprotsessis, mis omakorda loob eelduse piirkonna puiduressursi paremaks kasutuselevõtuks. Halinga Metsaomanike Seltsi liikmete omanduses olevalt metsamaalt on optimaalne aastane puidukastus 3800 tm aastas (see kogus on 3% metsaressursist ehk keskmine aastane juurdekasv). Tänane ühismüügi kogus on aga 0 tm aastas. Keskühistu Eramets liikmestaatus annab metsaseltsile võimaluse saada osa ka keskühistu kasumist, mis võimaldab paremini metsaühistul oma eesmärke realiseerida.

Halinga Metsaomanike Seltsi tegevuse ja teenuste tutvustamiseks, kohalikele erametsaomanikele huvipakkuva informatsiooni kiiremaks edastamiseks ning seltsi igapäevase töö lihtsustamiseks on mittetulundusühingul koduleht aadressil www.halingams.eu.

2023. aastal on plaanis mittetulundusühingu tegevust jätkata samas suunas.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.