KOGUVA KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 140 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

KOGUVA KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 140 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Koguva Külaseltsil on 2022. aasta seisuga 21 liiget. Toetajaliikmed on koroona-aastatel oma staatusest loobunud, aga vähesel määral kestab koostöö siiski edasi.

Veebruaris osalesid külaseltsi liikmed Juhan Smuuli 100. sünniaastapäeva tähistamisel nii Tallinnas Kirjanike Liidu saalis, Kuressaare teatris kui

Koguvas, kus Smuuli kuju juurde asetati lilli ja Tooma õuel peeti lühike püstijalamiiting.

Suvel külastasid Koguvat paaril korral muinsuskaitsenõunikud, kellele lisaks restaureerimistaotlustega seotud hoonete näitamisele sai kurta ka asjaolu, et jätkuvalt ei ole võimalik esitada MKA-le kogu küla hõlmavaid taotlusi (kiviaiad, kõrghaljastus, katuste harjamised jne). See probleem ei näita lahenemise märke.

18. detsembril toimus Koguva küla advendihommik Vanatoal. Vastuvõtjate poolt oli soe tuba ja kohv, Käspri Maie oli küpsetanud õunapirukaid ja suupisteid olid toonud teisedki külaelanikud, keda tuli kokku kümmekonna inimese ringis. Toimus vaba vestluse ilma konkreetse päevakorrata, sest peale karantiini-aastaid on vaja lihtsalt koosviibimise kommet uuesti meelde tuletada.

Eelseisval aastal kavatseme sellesuunalist tegevust jätkata.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.