SUNSTAR TANTSUSTUUDIO MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 591 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

SUNSTAR TANTSUSTUUDIO MTÜ hetkeolukord

Juba 591 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Perioodil 01.01.2022 kuni 31.12.2022a., mis oli SunStar Tantsustuudio MTÜ kaheksateistkümnendaks tegevusperioodiks, oli mittetulundusühingu käive 181,4 tuh. eurot. Osa sellest laekus SunStar Tantsustuudio MTÜ arveldusarvele treeningtasudena liikmetelt. 59,4% käibest teenis MTÜ SunStar Tantsustuudio majandustegevusest, milleks oli peamiselt MTÜ treenerite konsultatsioonide andmine, ürituste korraldamine, projektide juhtimine ning seadete ja tantsukoolituste tegemine väljaspool stuudiot.

SunStar Tantsustuudio MTÜ-d juhib juhatus. SunStar tantsustuudio MTÜ juhatus on 1 liikmeline, kellele juhatuse liikmetasu ei makstud.

2022 aastal tegutses MTÜ SunStar Tantsustuudio peamiselt Tallinnas ja selle lähiümbruses. Stuudio tegutseb rendipindadel.

MTÜ SunStar Tantsustuudio tegevus on hooajaline olles sügis-talvisel perioodil aktiivsem ning suvel vaiksem. Traditsiooniks kujunenud hooajalõpu kontserdid toimusid 2022 aastal kaks korda hooaja jooksul.

2023 jätkab MTÜ SunStar Tantsustuudio aktiivset tegevust luues tantsijatele uusi võimalusi treeningutes, esinemisteks ning tantsukunsti edendamiseks. Populaarsust koguvad noorte ja täiskasvanute suvelaagrid, kus lisaks treenimisele on suur rõhk meelelahutusel ja vaimse tervise parandmisel looduses.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.