EESTI TŠERNOBÕLI ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 385 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

EESTI TŠERNOBÕLI ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 385 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühingu Eesti Tšernobõli Ühing eesmärgiks on Eestis elavate Tšernobõli katastroofi tagajärgede likvideerimises osalenud isikute ühendamine neile sotsiaalse ja meditsiinilise abi tagamiseks.

Mittetulundusühingu Eesti Tšernobõli Ühing liikmeteks on neli regionaalset mittetulundusühingut: Harjumaa Tšernobõli Ühendus (registrikood 80143570), Pärnumaa Tšernobõli Ühendus "Gamma" (registrikood 80065249), Põlvamaa Tšernobõli Ühendus (registrikood 80068325) ja Narva

Tšernobõli AEJ Avarii Likvideerijate Liit (registrikood 80025801). Kõigi nimetatud mittetulundusühingute juhatuse esimehed on mittetulundusühingu Eesti Tšernobõli Ühing juhatuse liikmed, juhatuse liikmeteks on ka Tartumaa veteranide esindaja ja Ida-Virumaa veteranide esindaja.

Eestis elas aruandeaasta lõpu seisuga 2730 Tšernobõli veterani, kellest enamus on sõjaväelises sundkorras Tšernobõli tuumaelekrijaama avarii likvideerimisele suletud radioaktiivselt saastatud tsooni saadetud isikud.

Aruandeaastal tegutsesime oma põhikirjalise eesmärgi järgi. Sihtasutuselt Eesti Represseeritute Abistamise Fond saadud eraldise abil finantseerisime ühingu ja ühingu liikmete tegevuskulusid, töötab Eesti Tšernobõli veteranide Interneti kodulehekülg.

Järgneval majandusaastal jätkame oma tegevust vastavalt põhikirjalisele eesmärgile.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.