EESTI TÄIEND- JA ALTERNATIIVMEDITSIINI NÕUKODA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 632 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 27 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

EESTI TÄIEND- JA ALTERNATIIVMEDITSIINI NÕUKODA MTÜ hetkeolukord

Juba 632 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 27 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

TAM Nõukoda on täiend- ja alternatiivmeditsiini koolitatud terapeute ühendav organisatsioon Eestis. Tegeleme oma ala informatsiooni koordineerimise, koolituse standardiseerimise ja kutse andmisega. Hetkel on liikmesorganisatsioone 14 ja kutsetunnistusi väljastatud 140.

2022. aastal lisandus 3 uut liiget. Meie eesmärgiks on teha TAM nähtavamaks, parandada mainet ja tuntust. Töötame suunal, et meie kutsetunnistust tunnistataks ning TAM terapeutide tegevus oleks legaalne osa riiklikust tervishoiust.

2022 tõi meile ka esimesed suvepäevad, alustasime TAM uudiskirja väljaandmist, tegelesime TAM valdkonna kaardistamisega ning sügisel telisime esmakordselt TAM valdkonna turu-uuringu Eestis.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas hingamine mõjutab meie tervist ja heaolu?

tamnoukoda.ee
https://tamnoukoda.ee/kuidas-hingamine-mojutab-meie-tervist-ja-heaolu/

Sügisene mõtisklus

tamnoukoda.ee
https://tamnoukoda.ee/sugisene-motisklus/

Tervisevabadus on igaühe inimõigus

Merit Põld, Harju Elu 30.okt.2023 World Council For Health (WCH) on ülemaailmne tervisenõukogu, mis kogunes esmakordselt 2021. aastal Inglismaal Covid-19 epidee
tamnoukoda.ee

Suvepäevad 2023 on toimunud

tamnoukoda.ee
https://tamnoukoda.ee/suvepaevad-2023-on-toimunud/

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.