JÄRVA-JAANI KODULOOMUUSEUM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 290 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommentee

JÄRVA-JAANI KODULOOMUUSEUM MTÜ hetkeolukord

Juba 290 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 12 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Järva-Jaani Koduloomuuseumi liikmed tegelesid erinevate tegevustega. Anti välja kogumik Järva-Jaani koolide ajaloost ning alustati projekti "Hariduslembene Järva-Jaani" elluviimisega, millega loodatakse lõpule jõuda 2024. aastaks.

2022.aastal korraldati kogumiku tutvustus 7. oktoobril kohalikule üldsusele ning 22.novembris räägiti koolide loost põhikooli vanema ja gümnaasiumi astme õpilastele.

Muuseumihoones võeti vastu Vanatehnika Klubide Liit (veebruaris) ja Viru Instituudi uurijad (augustis), suvejooksul korraldati ekskursioone ja etendus "Trika-Traka" (kahel korral septembri algul) ning muuseum oli avatud juulikuu reedeti ning augustikuu laupäeviti paaril tunni jooksul.

Mitmel korral peeti plaani Järva vallaga, kuidas oleks võimalik muusuemit säilitada ja mis võiks olla mõisahoone edasine saatus, kuna pakutud kasutuslepingu uuendamine ei olnud MTÜle jõukohane. Samas on 24 aasta jooksul kogutud üsna palju kohaliku tähtsusega ja ajaloolise väärtusega vara ja materjale. Uute väljakutseteni jõuti 2022.aasta detsembris.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

JÄRVA-JAANI VANATEHNIKA VARJUPAIK JA MUUSEUMIDE KESKUS

s.h TULETÕRJEMUUSEUM JA SÕIDUKITE VIILHALL, KITSARÖÖPMELINE VAGUN-MUUSEUM. VANATEHNIKA  VARJUPAIK ON ÜKS OSA MUUSEUMIDE KESKUSEST Vt https://varjupaik.jjts.ee/
jjmuuseum.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.