EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU PALDISKI NIKOLAI KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 110 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU PALDISKI NIKOLAI KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 110 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku Paldiski Nikolai kogudus täitis 2022.a jooksul talle EELK Põhikirja poolt ette nähtud ülesandeid. Põhikirja § 3 sätestab, et EELK ülesanne on Jumala sõna kuulutamine ja sakramentide jagamine ning sellest tulenevalt haridus-, diakoonia- ja misjonitöö tegemine ja muul viisil kristliku usu ja armastuse levitamine, edendamine ja süvendamine.

Paldiski Nikolai kirikus toimus aasta jooksul kokku 37 jumalateenistust, neist 35 pühapäevade ja pühade jumalateenistust vastavalt

Kirikuseadustikule. Keskmiselt osales jumalateenistustel 6 inimest. Kõikidel jumalateenistustel ja talitustel osales kokku 226 inimest ning kirikut külastas aasta jooksul kokku 555 inimest.

Kogudusel on kokku 120 ristitud liiget, neist 13 toetas 2022.a kogudust liikmeannetusega. Hääleõiguslikke liikmeid oli 8.

2022.a ristiti ja konfirmeeriti 1 noor. Toimus 1 õnnistamistalitus. Lisaks oli kirikus 4 kontserti.

Juunist oktoobrini toimusid heategevuslikud kohtumisõhtud. Iga kuu oli keegi huvitav inimene oma lugu kogukonnale rääkimas. Samas oli kõigil võimalus teha annetus akende restaureerimise heaks.

Kogudusel on avatud internetilehekülg paldiski.voog.com ja lisaks on konto Facebook'is.

Paldiski Nikolai kirik valmis 1842.a klassitsistliku hoonena, nõukogude võimu perioodil kasutati kirikut klubihoone ning laona, ehitades seda uute otstarvete kohaselt ümber. Soome sõpruskoguduse abiga taastati kiriku sisemus 1999.a, välisviimistlus on lõpetamata.

Koguduse juhatusse kuuluvad:Liina Marrak (esimees), Evi Prass, Tarmo Malbe ja Svetlana Šiškova. Koguduseõpetaja on nõukogu ja juhatuse liige ameti poolest.

Koguduse nõukogusse kuuluvad: Liina Marrak, Evi Prass, Tarmo Malbe, Svetlana Šiškova, Maria Jurjeva, Pille-Riin Pärnala-Roots ja Erich

Roots.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.