EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU KARKSI PEETRI KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 285 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU KARKSI PEETRI KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 285 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Liikmeannetusi tasunud koguduseliikmete arv on langenud alla neljakümne. Samas annetuste kogusumma on kasvanud ja on keskmisena üle 150€ annetajaliikme kohta.Liikmeannetusi tasunud koguduseliikmete arv on langenud alla neljakümne. Samas annetuste kogusumma on kasvanud ja on keskmisena üle 150€ annetajaliikme kohta.

Korjanduste hulgas on ka kirikukülastajate annetused Jõuluõhtul, kodukandipäevadel, meefestivalil, teeliste kiriku päevadel, Mulgimaa peremängu ja kontsertide ajal. Kaasa aitas käärkambri remondi kampaania.

Laekumisi oli kolme kirikliku matusetalituse eest.

Vallast taotlesime 3000€ ja selle ka saime remonditööde omaosaluse tasumiseks. Kuna valdavalt tööd kandusid järgmisse aastasse siis eelarvesse oodatud 20600€ PRIA toetust ei tulnud veel.

Hoonestusõiguse leping kehtib jätkuvalt, kuigi aktiivset tegevust kinnistutel enam ei ole toimunud. Tasud laekuvad kahelt äriühingult ja tasud on isegi mõnevõrra tõusnud. Siiski kindlustunne edaspidise suhtes puudub. Jätkus ka üürileping kogudusemajas. Sellest ka suurem laekumine.

Muude tulude real on mitteprognoositavad laekumised. Üllatused tulid üle mitmete aastate sõpruskoguduselt ja Jaak Lutsult isiklikult. Meeldejääv ja helde annetusega oli Peeter

Vankeri pere külaskäik. Käärkambri remondikampaania jõululaadal, tänu naisrühma väga tublile tööle ja lahketele annetajatele, tõi meile üle ootuste 575€ Suurema osa sellest võtsime arvele alanud aastal.

Seega PRIA laekumata toetust arvestamata on eelarve tulusid üle 5000€ rohkem laekunud.

Oleme planeerinud väikese annetuse ka teistele abivajajatele. Seekord läks 100€ Põlva

Jakobi koolile.

Töötasus, riigimaksudes ja transpordikuludes tulid lisakulud seoses õpetajate vahetumisega.

Ajalehetellimus toimus uue aasta algul.

Elektriarvete tasumisel ei olnud pangas mingil põhjusel võimalik püsimakse lepingut teha.

Igakuiselt käsitsi makset sooritades on väga lihtne eksida ja siseneda samas pangas isiklikule kontole. Seetõttu hiljem paranduskanded.

Territooriumi hooldusel kajastuvad muruniitmisega seotud kulud.

Majanduskulu all on kampaania trükised, kontoritarbed, ja käimlatarbed.

Inventari remont sisaldab ATS-i hoolduskulusid neli korda aastas.

Muud ettevõtmised kajastab käärkambri remondi väljaminekuid.

Vastuvõtu jms kulud on seotud kontsertidel esinejatega. Ka kuldmärgid on sealhulgas.

Praostkonnakassamaks 108.15€ jäi ekslikult tasumata. Käesolevaks ajaks on see üle kantud.Liikmeannetusi tasunud koguduseliikmete arv on langenud alla neljakümne.

Samas annetuste kogusumma on kasvanud ja on keskmisena üle 150€ annetajaliikme kohta.

Korjanduste hulgas on ka kirikukülastajate annetused Jõuluõhtul, kodukandipäevadel, meefestivalil, teeliste kiriku päevadel, Mulgimaa peremängu ja kontsertide ajal. Kaasa aitas käärkambri remondi kampaania.

Laekumisi oli kolme kirikliku matusetalituse eest.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.