EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU NOAROOTSI PÜHA KATARIINA KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 124 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU NOAROOTSI PÜHA KATARIINA KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 124 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

EELK Noarootsi Püha Katariina kogudus tegutseb EELK põhikirja alusel ja põhiülesanneteks on jumalateenistuste korrapärane läbiviimine, hingehoiu alane tegevus, pühapäevakooli- ja noortetöö läbiviimine. Koguduse nõukogus on 6 liiget. Koguduse rahalised vahendid moodustusid aruandeaastal peamiselt annetustest sõpruskogudustelt ja vähemal määral liikmeannetustest ja korjandustest. Koguduse keskmine töötajate arv on 1 inimene. Töötajatele on makstud palkadeks 7356.- eurot.

2022.a suveperioodil olid kirik ja pastoraat ühinenud projektiga "Teeliste kirikud", tänu valla toetusele oli pastoraadis avatud infopunkt.

Kirikus on toimunud huvilistele kirikuseiklus juba mitmel aastal ja on läbi viidud mitmeid üritusi koos vallaga.

2022.aaastal toimus koos Noarootsi kooliga mitu üritust - kevadel õnnisati kirikus kooli lipp ja toimus suur talgupäev pastoraadi ümbruses ja

Köstritalu asemel, sügisel toimus noortele rulapäev ja jõulude ajal ühine jõuluhommik kirikus koos gümnaasiumi õpilastega.

2022.a. juulikuus toimusid Noarootsi kodukandipäevad ja novembris toimus tänuüritus koguduse töötegijatele ja koostööpartneritele.

2023. aasta suvel on pastoraadis avatud infopunkt.

Noarootsi kogudusel on hea koostöö Riguldi-Noarootsi Kodukandiühinguga. Igal suvel on toimunud ühised kontserdid ja jumalateenistused

Rooslepa kabelis. 2023. aasta suveks on samuti koostööplaanid kinnitatud.

Jätkub koostöö sõpruskogudustega Soomes ja Rootsis.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.