MIDRIMAA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 294 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

MIDRIMAA MTÜ hetkeolukord

Juba 294 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Midrimaa asutamiskoosolek toimus 18.08.2004, mil otsustati asutada Midrimaa MTÜ. Midrimaa MTÜ on kantud Tallinna Linnakohtu registrisse 13.09.2004.

Mittetulundusühingu üldkoosoleku 25.02.2014 a otsusega kinnitati MTÜ põhikirja uus redaktsioon, mille p. 6.1 järgi on juhatus üheliikmeline.

Mittetulundusühingu Midrimaa üldkoosoleku 26.01.2016 otsusega muudeti Midrimaa MTÜ põhikirja , lisades punkti 2.1.3 Looduskaitse- ja keskkonnakaitselise tegevuse ning punkti 2.2.11 Loodus- ja keskkonnaprojektide toetuse taotlused teostusest aruandluseni.

MTÜ Midrimaa põhiliseks tegevusalaks on koolieelsetele lastele huvikoolituse pakkumine kehalises kasvatuses, kunstiõpetuses, muusikaõpetuses, tantsus, eesti – ja inglise keeles ning robootikas.

13.09.2004 otsustati Midrimaa MTÜ üldkoosolekul asutada Huvialakool Midrimaa.

HTM ministri käskkirjaga1287, 9.oktoobrist 2008 a registreeriti Midrimaa Huvikooli õppekavad „Inglise keel“ (õppekava kood 83370), „Kehaline kasvatus“ (õppekava kood 83145), „Muusikaõpetus“ (õppekava kood 83367), „Tants“, õppekava kood 83366 ja kunstiõpetus (õppekava kood 83363) ja 11.08.2011 „Eesti keel“(õppekava kood 110733).

18.07.2018 on täiendatud kõik Midrimaa Huvikooli õppekavad ning kinnitatud need EHIS- es. Lisatud on õppekava „ Robootika“(õppekava kood 203281).

Midrimaa MTÜ kuulub Erahuvikoolide ja Huvikoolide Liitu ning on osalenud aktiivselt viimase liidu töös 2022 aastal.

Midrimaa MTÜ viis 2022 aastal läbi laste huvikoolitust 3- 7 aastastele lastele muusikaõpetuses 3- 7 aastastele lastele üldarendavas kehalises tegevuses 4- 7 aastastele lastele kunstiõpetuses 3- 10 aastastele lastele tantsuõpetuses 4- 7 aastastele muukeelsetele lastele eesti keeles 5- 7 aastastele lastele robootikas 5- 7 aastastele lastele inglise keeles

Midrimaa MTÜ tegutses 1.poolaastal 12- s Tallinna linna lasteaias, omaette huvikoolina ja Harjumaal Laagris 1- s lasteaias ja Mustamäe

Kultuurikeskuses Kaja, 2 poolaastal tegutses 17- s Tallinna linna lasteaias ja Lool, Jõelähtme vallas Harjumaal. Midrimaa Huvikoolil on oma õppekava, mis sisaldab muusikaõpetuse, kehalise kasvatuse, kunstiõpetuse, eesti keele, robootika, inglise keele ja tantsuõpetuse ainekavasid, õppe- ja kasvatustegevuse põhimõtteid, õppeaja kestvust, õppeainete loendit ja mahtu ainepunktides ja õppepäevades, õppeainete valikuvõimalusi ja õppeetappide lõpetamise nõudeid. Koolil on oma põhikiri, kus määratletakse kooli asukoht ja nimi, juhataja ja nõukogu pädevus ja ülesanded, põhikirja muutmise kord, õppeasutuse liik, õppekorralduse alused, lapse erakooli vastu võtmise, välja arvamise ja lõpetamise kord, õpilase ja lapsevanema õigused ja kohustused, pedagoogide ja teiste töötajate õigused ja kohustused, õppemaksu kehtestamise, vabastamise, soodustuste andmise korra ja alused ning tegevuse lõpetamise korra. Huvikooli tööd juhib juhataja, kelle kinnitab huvikooli omanik. Koolil on nõukogu, mis on erahuvialakooli seaduse alusel huvikooli juures tegutsev organ, mille ülesanne on kooli pedagoogide, õpilaste, vanemate ja kooli toetavate organisatsioonide ühistegevus kooli õppe- ja kasvatustegevuse jälgimisel, mõjutamisel ja selleks paremate tingimuste loomise kaasaaitamisel. Nõukogusse kuuluvad kooli juhataja, pedagoogide esindajad, lastevanemate esindajad, erakooli omaniku esindaja.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.