RAPLA KORVPALLIKOOL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1059 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja komment

RAPLA KORVPALLIKOOL MTÜ hetkeolukord

Juba 1059 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne 2022/2023

Korvpallihooaeg 2022/2023 oli esimene hooaeg ilma Covid piiranguteta ning see avaldus ka pealtvaatajate numbrite suures tõusus nii esindusmeeskonna, naiskonna kui II liiga meeskonna mängudel.

Rapla Korvpallikooli esindusmeeskond AVIS UTILITAS Rapla mängis oma kolmeteistkümnenda meistriliiga hooaja Paf Eesti-Läti Korvpalliliigas. Kuna Lluis Riera ei jätkanud meeskonna peatreenerina, tuli leida uus peatreener, kelleks sai sel hetkel Taani meeste rahvuskoondise peatreener Arnel Dedic. Erinevalt eelmisest hooajast ei kimbutanud meeskonda nii palju vigastusi ja põhiturniiril saavutati Eesti-Läti liigas väga kõrge 6. koht ning Eesti võistkondade hulgas 3 koht ja koduväljaku eelis play-off mängudeks. EST-LAT liiga veerandfinaalis kohtusime hilisema liiga hõbedavõistkonna Riia VEF-ga, kellele kaotasime mõlemad mängud, aga tulime kokkuvõttes tublile 6. kohale. Eesti liiga veerandfinaalis läksime sarnaselt eelmisele aastale vastamisi

Pärnuga. Ülipõnev seeria läks maksimaalse 5 mänguni, kuid kahjuks 6. asetusega Pärnu oli see, kes liikus edasi poolfinaali, saades lõpuks kaela pronksmedalid. Viiendat otsustavat mängu vaatas Sadolin Spordihoones 988 inimest ning play off seeria keskmine pealtvaatajate arv oli 862.

Põhiturniiri pealtvaatajate arv tõusis 64% ja oli 393.

Aktiivset tegevust jätkas Rapla korvpalli fänlust reguleeriv MTÜ Rapla Korvpalli Fan Club.

Ametlike liikmete arv fännklubis oli 2022/2023 hooajal 30 inimest. Fan Club’is panustatakse oma aega ning ressursse, et organiseerida fännide tegevust ning käia kaasa elamas nii kodu- kui ka välismängudel. Väga suur on fännide panus meie kodumängude ettevalmistamises.

Naiste konkurentsis osales Rapla Korvpallikooli esindusnaiskond 2022/2023 hooajal Eesti Naiste

Korvpalli I liigas, kus konkureeris 9 naiskonda. Naiskond lõpetas põhiturniiri tugevamas grupis 5.

kohaga ja läks veerandfinaalis vastamisi Luunja naiskonnaga. Kui esimene mäng võideti 14 punktiga ja koht 4 parema hulgas tundus kindlustatud, siis teine mäng kaotati ootamatult 20 punktiga ja kokkuvõttes -6 ning hooajal 6. koht. Positiivne on see, et järjest suurem osakaal on naiskonnas meie noortel õpilastel vilistlaste kõrval.

Hea hooga jätkas meie II liiga võistkond, kes koosnes suures osas meie enda praegustest õpilastest, keda toetasid mõned endised õpilased ja esindusmeeskonna nooremad mängijad.

Põhiturniiri 22-st mängust kaotati vaid 1! Poolfinaalis võideti Tartu Rock-i ja finaalis Audentese

SK/Tallinna Ülikool ning sellega tuldi Eesti II liiga meistriteks! Mis eriti meeldiv, finaalturniir mängiti

Raplas Sadolini Spordihoones ja nii poolfinaali kui finaali vaatas kohapeal 500 inimest! Ka põhiturniiril jätkus palju pealtvaatajaid, terve hooaja keskmine ületas 100 inimese piiri.

Rapla Korvpallikool omab endiselt Eesti korvpallis suhteliselt haruldast terviklikku klubipüramiidi.

Raplas saavad korvpalliga tegeleda nii poisid kui tüdrukud alates 6.-7. eluaastast ning läbides järgemööda kõik noorte liigade vanuseastmed, on võimalik jõuda välja esindusvõistkondadesse.

Kvaliteetse töö kinnituseks oli kuulumine Eesti tippu nii Spordimesiterlikkuse tabeli arvestuses kui

Kvaliteedikomisjoni poolt koostatud klubide paremusjärjestuses.

Rapla Korvpallikooli kasvandikud täiendasid taaskord ka Eesti noortekoondisi. Rapla korvpallurid olid koondise kandidaadid ja/või liikmed järgnevates vanuseklassides: TU14, PU14, TU16, TU18 ja PU18. Lisaks olid koondiste juures tegevad ka meie noortetreenerid: Kaia Milling oli TU14 peatreener ja TU16 abitreener ning Kustas Põldoja PU15 abitreener.

Taaskord võiks seda hooaega Raplas nimetada just noorte hooajaks, sest just noormängijad tõid koju igat värvi medaleid: II liiga I koht, TU19 EMV II koht, PU18 EMV II koht, PU18 karikavõistluste II koht, TU16 EMV II oht, TU16 karikavõistluste I koht, TU16 EGBL etapi III koht.

Korvpallikoolis treenivate laste arv on endiselt stabiilselt püsimas 160-170 ümber. Uusi liitujaid oli nii vanematesse kui noorematesse treeningrühmadesse. Treener Kaia Milling alustas taas tegevust lasteaiaõpilastega, kes hakkasid kogunema lasteaedade asemel Rapla Spordihoones, et tee siia juba tuttavaks saaks.

Korvpallikool jätkas sügisese traditsioonilise minikorvpalliturniiri läbiviimist, mis toimus 2022.

aasta sügisel juba 19. korda. 2022 suvel viidi õpilastele läbi kaks ühist hooaega ettevalmistavat suvelaagrit, traditsiooniliselt esimene neist Halliste Põhikoolis ja teina Kuremaa Spordikeskuses.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Rapla korvpalli äriklubi sai uue liikme.

Rapla korvpalli äriklubi laienes taas ühe toetaja võrra. PSP Capital ja Risner Ehituse eestvedajad Harly Soppe ja Rauno Uusma otsustasid meie kõigi suureks rõõm
raplakk.ee

Rapla korvpalli äriklubi uus liige tuli Austraaliast

Keset sügavat Eesti talve tuli Rapla Korvpallikoolile rõõmustav uudis suvisest Austraaliast. Sealne Eesti ettevõtja Andres Tamleht otsustas toetada meie noorteo
raplakk.ee

Rapla korvpalli äriklubis on uus liige!

Täna saame rõõmuga teada anda, et Rapla korvpalli äriklubiga on liitunud taas üks edukas eestimaine ettevõte. Veel vahetult enne jõulupühi said Rapla KK tegevju
raplakk.ee

AVIS UTILITAS Rapla sai uue peatreeneri.

AVIS UTILITAS Rapla annab teada, et on uue peatreeneri leidnud ja selleks on Brett Nõmm. Brett on olnud ka ise mängija, kuid treeneriteadmisi on noor ja ambitsi
raplakk.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.