EESTI KRISTLIKU NELIPÜHI KIRIKU ABJA-PALUOJA KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 142 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommente

EESTI KRISTLIKU NELIPÜHI KIRIKU ABJA-PALUOJA KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 142 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

EKNK Abja – Paluoja koguduses said töötasu 3 inimest – pastor, kaupluse juhtaja ja müüja, kellele arvestati palka aastas 23 577 eurot.

Juhatuse liikmed tasu ei saanud. Juhatus on kolme liikmeline.

Kogudusel on 22 ametlikku liiget. Lisaks ametlikele liikmetele käib iganädalastel jumalateenistustel ligikaudu 10 inimest. Koguduse meestetööst võttis osa keskmiselt 4 meest. Koguduse naistetööst võttis osa keskmiselt 8 naist. Koguduse noortetööst võttis osa kerskmiselt 4 noort. Keskmiselt teenis Abja kogudus nädalas 30 inimest.

EKNK Abja kogudusel on kontaktid sõpruskoguduse tasandil Taani Korsori Nelipühi kogudusega. Samuti on sõprussuhted Rootsi Huddinge

Nelipühi kogudusega. Koguduse kauplus toob oma kauba peamiselt Taanist Korsori linnast ning Rootsist Huddinge linnast.

Kogudus arendab aadressil Pärnu tn 32 II korrusel projektide toel vaba-aja akeskust heli-ja filmistuudiot, mis nüüd on saanud nimeks MuuVi stuudio. Stuudio arendamine sai alguse aastal 2009. Aastate vältel on etappide kaupa saadud rahastust PRIA LEADER meetmest. Aprillis 2018 algas stuudios tegevus. Stuudios toimuvad Mulgi valla huvihariduse rahastusega lastele hääleseade tunnid, muusikaprodukstiooni ring ja bändiring. Hääleseades õpib kuus last, teistes ringides õpib kokku 7 last. Stuudio lapsed on osalenud avalikel esinemistel Abja linna üritustel nagu lastekaitsepäev, advendiüritused Abja-Paluojal.

Koguduse kauplus on rahastanud aastate vältel projektide omafinantseeringut ja rahastab vajaminevaid ehitustöid. Stuudio on avalikuks kasutuseks.

Kogudus külastas võimaluste piires Abja Haiglat ja Polli Hooldekodu. Abja Haiglale kingiti pedaaltrenažöör ja Pooli Hooldekodule 50 voodilina.

EKNK Abja – Paluoja koguduse tegevus oli järgmine: 1. Jumalateenistused Abja – Paluojal 1 kord nädalas 2. Koosolekud meestele 1 kord nädalas.

3. Koosolekud naistele 1 kord nädalas.

4. Noortekad 1 kord kuus.

5. Muuvi noortebändi esinemine Abja Lastekaitsepäeval.

6. Koguduse ja Muuvi Stuudio ühine advendikontsert Abja kutuurimajas.

7. Praostkonna jaanituli Mõisakülas.

8. Viru Vanglas vabatahtlik kaplanitöö 3 päeva aastas.

9. EKNK kasutatud asjade kaupluse töö jätkamine Abja – Paluojal.

10. EKNK kauplus toetas kiriku tööd ja tegevust ning võimaldas teha heategevust, ehitades vaba-aja keskust, toetades SA-d Abja Haigla ja Polli

Hooldekodu.

11. Stuudio remondi lõpetamine.

12. Stuudio tegevuse jätkamine ja arendamine.

Heategevus: 1. Vaba-aja keskuse Heli- ja filmistuudio arendamine Abja-Paluoja linnas.

2. Rehabilitatsioonikeskuse Lootuse Küla toetamine.

3. Mitterahalised annetused ukraina perele.

4. Pedaaltrenažööri kinkimine Abja Haiglale.

5. 50 voodilina kinkimine Polli Hooldekodule.

Perspektiivid: 1. Jätkata koguduse tööd Abja – Paluojal.

2. Jätkata heli- ja filmistuudio arendamisega.

3. Jätkata kaupluse tegevusega.

4. Sündmuste korraldamine heli- ja filmistuudios.

5. Kodulehe loomine.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.