ÜHENDUS LAPSED EESTIS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 398 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

ÜHENDUS LAPSED EESTIS MTÜ hetkeolukord

Juba 398 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

MTÜ Lapsed Eestis põhitegevusalaks on EMTAK koodi järgi (88991) laste ja noorukitehoolekanne (laste ja noorukite heaolu tagav, neid abistav ja juhendav tegevus).

MTÜ Ühendus LAPSED EESTIS (MTÜ LEÜ) alustas tööd 2.aprillil 2005. a.

Organisatsiooni põhieesmärk on lastele kõrgete eetilis-moraalsete põhiväärtuste õpetamine ja ühiskonnas positiivse sõnumi levitamine, arvestades laste vaimseid ja hingelisi vajadusi.

MTÜ Ühendus LAPSED EESTIS organiseeris 2022. a jooksul selle eesmärgi saavutamiseks koolitusseminare pühapäevakooliõpetajatele, õpetajatele ja lastetöötajatele. Kevadseminarid toimusid 2022. aastal nii kohapeal kui zoomi keskkonnas üks kord kvartalis.

Töötajad on osalenud koos CEF Euroopa lastetöötajatega regulaarsetel täiendkoolitustel zoomi keskkonnas selle paremaks kasutamiseks ja eesmärkide saavutamiseks.

2022. a toimus neli 30-tunnist Laste efektiivse õpetamise 1. astme kursust ja eelkooliealiste laste õpetajatele üks 30 h kursus. Erinevatel lühematel koolitustel on osalenud üle 200 inimese. Instruktorikoolituse IOT-1 läbisid

Rumeenias Jekaterina Klebanskaja ja Tetyana Radomska.

2022. a mais toimus CEF Euroopa konverents Saksamaal. Osalesid töötajad ja vabatahtlikud.

Juunist augustini oli võimalik korraldada peale ka ühe- ja mitmepäevaseid lastelaagreid, muid suveüritusi.

Hea Sõnumi buss jätkab liikuva õppeklassina viie päeva ringide ja Hea Sõnumi ringide regulaarseks läbiviimiseks Lõuna-Eestis. Töös on kaasatud vabatahtlikud.

Ühenduse tegevuse eesmärkide saavutamiseks on välja antud õppematerjale lastega töötamiseks ja vabatahtlike teadmiste täiendamiseks. Materjalide valmistamisel, tõlkimisel ja väljaandmisel tegi MTÜ LEÜ koostööd samu eesmärke omavate organisatsioonidega erinevates maailma riikides. Tänu annetustele ja toetustele on võimalikuks saanud mitmed projektid ja üritused. 2022 trükkisime jõuludeks lastele jagamiseks raamatut „Maailma kõige tähtsam sõnum“ ja „Saa tuttavaks Kuningaga“ kolmes keeles. Jätkuvalt tutvustame varem väljaantud õppematerjale.

Lastele mõeldud veebileht avastajad.net leidis rohket külastust eriti koroona ajal ja jätkus kogu aasta. Lehele erinevate rubriikide alla sisestatud materjal on tõlgitud, toimetatud, koostatud, salvestatud vabatahtlike abiga

Läänemaal, Võru- ja Põlvamaal, Raplamaal, Harjumaal ja Tallinnas.

MTÜ LEÜ korraldab Kirjaklubi, mille eesmärk on lastele õppetundide saatmine posti teel.

2022. a jätkus koostöö sotsiaalmajades elavate lastega, nendele ringilise tegevuse pakkumine ning pidupäevade ühine tähistamine (samuti interneti keskkonnas), mis on rajatud kristlikele väärtustele. Kokku on Eestis üle 100

Hea Sõnumi ringi ja arvukalt kirikute pühapäevakooli rühmi, kes töötavad LEÜ materjalidega ja nelja- või viieaastase õppekava järgi.

Kalendrijärgseid pidupäevi (jõulud, sõbrapäev, ülestõusmispüha, emade- ja isadepäev, kooliaasta avamine, lõikuspüha jt) on peetud erinevates vanustes pühapäevakooli ja Hea Sõnumi ringide lastele.

Seoses Ukraina sõjapõgenike saabumisega alustasime märtsis Lootuse klubiga Ukraina lastele majutust pakkunud hotellides. Seejärel reisilaeval Isabelle. Kohtumised toimuvad regulaarselt esmaspäeviti ja neljapäeviti. Tunnid on väärtuspõhiseid ja mängulised, pakume nõustamist ja suhtlemist lastele vanuses 4-11 ja 12-15. Üle Eesti korraldasime „Nadija dlja Ukraini“ seljakottide projekti kooliaasta alguse puhul ja erinevatel kohtumistel. Seljakotid täitsime vabatahtlike annetustega ja lastele sobiva sisuga, trükkisime ukrainakeelseid

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Ülestõusmispühade infotunnid

Ülestõusmispühade seminarid
lapsedeestis.ee

Lastetöö algkursus algab 27.01 kl 9.30-16.30 Olevistes

Lastetöö algkursus LEÕ-1 Tallinnas, Oleviste kirikus
Kursus toimub laupäeviti 27.01, 03.02, 17.02, 16.03  kl 9.30-16.30
Tule kindlasti, kui armastad lapsi ja ta
lapsedeestis.ee

Seminarid TÕELINE JÕULURÕÕM kõigile lastele

Seminarid TÕELINE JÕULURÕÕM toimuvad
L 4.11 kl 10-14 Kuressaare Siioni kirikus
N 9.11 kl 18-20 Haapsalu Baptistikirikus, Metsa 24
L 11.11 kl  15-17 Türi Kristli
lapsedeestis.ee

Lastetöö algkursus Tartu Salemi koguduses 14.10 kl 9.30-17.00

Lastetöö algkursus LEÕ-1 Tartu Salemi koguduses
Kursus toimub  laupäeviti 14.10, 21.10, 18.11 kl 9.30-17.00
Lisaks toimuvad mõned tunnid zoomis.
Tule kindlasti,
lapsedeestis.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.