EESTI SUURULUKIKOERTE TÕUÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 213 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

EESTI SUURULUKIKOERTE TÕUÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 213 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Suurulukikoerte Tõuühing on asutatud 16. aprillil 2005 ning kantud mittetulundusühingute registrisse 29. juunil 2005.

Mitteulundusühingu eesmärgiks on tegeleda Eesti olukorda sobiva suurulukikoera aretamisega.

Aasta lõpu seisuga oli ühingul 10 liiget, neist kolm asutajaliikmed. Jätkatakse liikmetele õppepäevade korraldamist, arendatakse koostööd tõu algupäramaa Soome koerakasvatajatega ja Soome Kennelliiduga. Majandusaastal jätkus ühingu tegevuse tutvustamine, sh osaleti Eesti

Jahimeeste Seltsi kokkutulekul.

Üritustel osalemise kulud on kaetud üldjuhul vahetult osalevate liikmete poolt ning seetõttu otsustati majandusaastal liikmemaksu mitte koguda. Ühingu majandusasta tulem oli kahjum 360 eurot (2021: kahjum 55 eurot).

Majandusaastal ei tehtud investeeringuid ning neid ei kavandata ka 2023. aastaks. Uurimis- ja arendustegevuse väljaminekuid majandusaastal ei olnud ja ei kavandata 2023. aastaks.

Ühingul ei olnud majandusaastal töölepinguga töötajaid. Ühingu juhatuse liikmetele ei ole makstud tasu ning puuduvad siduvad lepingud tasu maksmiseks tulevikus.

Eesti Suurulukikoerte Tõuühing on juhatuse hinnangul jätkuvalt tegutsev.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.