PÖIDE SPORDISELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 359 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

PÖIDE SPORDISELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 359 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Käesolev aruandeperiood oli MTÜ-l Pöide Spordiselts tegevuste rohkuse poolest edukas.

Jaanuaris valmistusime Pöide suusasõiduks. Iga hetk, mil lund pakuti, tegutses rajameister suusaradade ettevalmistusega. Kahjuks ei saanud lund piisavalt ning suusavõistlust korraldada ei saanud. Küll aga oli siiski suusahuvilistel võimalus suusarõõmu veidigi nautida.

10.aprillil korraldasime koostöös Saaremaa Spordiliiduga "Meeldivalt mönus MOBO matk".

16.aprillil toimus koostöös Anname au! Sinilillekampaania, KL Pöide malevkonna ning NKK-ga Sinilillejooks Tornimäel.

27.aprillil toimus koostöös Tornimäe Põhikooliga jürikuu teatejooks Kahutsi maalinnalt Pöide terviserajale.

14.mail sai taas teoks Pöide metsajooks Pöide terviserajal.

09.juulil mängisime terviserajal jalggolfi medalimängu.

14.augustil toimus üheksandat korda PÖIDE KARIKAS ketasgolfis ning 26.augustil LASTE KARIKAS.

15.septembril juba kuuendat korda koostöös Saaremaa Orienteerumisklubiga Saare maakonna koolinoorte meistrivõistlused valikorienteerumises, sedakorda Valjala kaardil.

24.-25.septembril korraldasime koostöös Saaremaa Discgolfi Klubiga Saare maakonna lahtised meistrivõistlused ketasgolfis. 24.septembril toimus mäng Karujärvel ning 25.septembril pöide rajal.

Maikuust septembrini olid esmaspäeviti rajal nädalamängud- ketasgolfi esmaspäevakud, mida Pöide korraldab juba aastast 2014.

15.oktoobril sai taas teoks ketasgolfi paarismängu meistrivõistlused Pöide rajal.

Detsembrikuu möödus suusaradu tallates, mille üle rõõmustasid suusasõbrad lähemalt ja kaugemalt.

Läbi hooaja hoidis spordiselt Pöide terviseraja niidetuns, KOP projekti toetusel sai uuenduskuuri terviserajal asuv majake. Korrastati radu, eemaldati võsa, mille hake sai rajale laotatud. Tõsteti tiialasid, madalamad kohad said killustikku.

LEADER toetusega sai varasemalt soetatud UTV lisavarustust (sahk ja lindid), mis võimaldab UTV-d kasutada veelgi mitmekülgsemalt. Eriti oluline on soetatud varustus suusaradade ettavlmistamisel, tallamisel ja hooldamisel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.